Canlı yayında referandum kararını açıkladı!

Gaziantepsporlu futbolcu Elyasa Süme, anayasa değişikliği referandumunda 'Evet' oyu vereceğini açıkladı.

Canlı yayında referandum kararını açıkladı!
Canlı yayında referandum kararını açıkladı!
GİRİŞ 03.04.2017 16:15 GÜNCELLEME 03.04.2017 17:49
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Bein Sports muhabirinin, Osmanlıspor'u 2-0 mağlup ettikleri karşılaşmayı değerlendirmesi için mikrofon uzattığı 33 yaşındaki oyuncu, "Her hafta aynı şekilde galibiyet için sahaya çıkmamız, savaşmamız gerekiyor" diyerek başladığı konuşmasını, "Onun dışında, belki yeri değildir ama büyük ve güçlü Türkiye için 'Evet' diyorum" ifadeleriyle sonlandırdı.

YORUMLAR 12
  • Şuayip 7 yıl önce Şikayet Et
    Bir futbolcu da çıkıp HAYIR dese yazılacaklar belli futbolcu işine baksın siyaset yapmasın , bu nasıl iştir deyip linç edersiniz.
    Cevapla
  • oğuz61 7 yıl önce Şikayet Et
    bu durum zoruna gidenlere yunan lı israilli sırp ermeni topçular ozaman bu ülkede top oynamasın oynatmayın onlarıda yerden yere vurun.... ama yook onlar baştacı neden çünkü hayırcı :)
    Cevapla
  • Hayrullah 7 yıl önce Şikayet Et
    spora siyaset karistiranin sporda yeri yoktur. kardes bi nevi uyanıklık yapmiss ama kimse tepki gostermemis ayıplamamıs. Yazık ulke ne hale geldi
    Cevapla
  • ME~T~İN 7 yıl önce Şikayet Et
    Ben Ak partiliyim 94 ten beri R.Tayyip Erdoğan delisiyim Ama bu kardeşin yaptığı bence şık olmamış onu destekleyen G.Antepli taraftarlar farklı farklı siyasi görüşe sahip.Ama bu mesele parti meselesi deil diyenlerde vardir ama parti üzerinden yüruyo bu isler EVETT EVETT EVETTT
    Cevapla
  • Hakan 7 yıl önce Şikayet Et
    Dogrusun kardes de bu adam antepsporun kolesi degil dedigin gibi sporcusu isini yapiyorsa taraftar memnun kalir hangi siyasi gorus olursa olsun. Sporcunun siyasi gorusune tarafyar saygi duyar. Sporcu taraftarim degil.
    Cevapla
  • akoyusuf 7 yıl önce Şikayet Et
    helaaall koçumm..tabiiki evettt.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle