Tayyar: O şerefsizlerden hesap soracağız!

Milletvekili Şamil Tayyar, Gaziantepspor'u el birliğiyle küme düşürmek isteyenlerden hesap soracaklarını söyledi.

GİRİŞ 06.03.2017 13:24 GÜNCELLEME 06.03.2017 15:06
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Milletvekili Şamil Tayyar, İslahiye'de katıldığı partisinin Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında, Spor Toto Süper Lig'in 23'üncü haftasında konuk olduğu Bursaspor'a 2-1 yenilen Gaziantepspor'u el birliğiyle küme düşürmek isteyenlerden hesap soracaklarını söyledi.

Tayyar, hakem ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) eleştirirken, şunları söyledi: Gaziantepspor'un bir maçı vardı Bursa'yla. Gaziantepspor'u resmen doğradılar. Bir ofsayttan bir de haksız bir penaltıyla. Futbol Federasyonu'ndaki o namussuz çeteye de hesap soracağımızı bilmenizi istiyorum. Gaziantepspor'u küme düşürmek için el birliği yapan şerefsizlerden hesap soracağız. Buna alet olan hakemden de hesap soracağız. Ya bu kadar adilik, bu kadar namussuz olmaz. Bir büyük şehrin, kentin takımıyla bu kadar oynanmaz. Bunun hesabını soracağız.

YORUMLAR 26
  • mehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    helal tayyar baba arkandayız ! adam adam
    Cevapla
  • 46lı 7 yıl önce Şikayet Et
    Adam gibi oynayıp kazansınlar. Neyin kafasını yaşıyorsun vekil. Kahramanmaraşspor'da düşüyor,bizim sesimiz çıkıyormu? Neçe hakem hataları oldu taraftar hariç kimsenin sesi çıkmadı! Bende AKPARTİLİYİM ama bu şekilde olmaz. !!!
    Cevapla
  • Ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Aynen kardeş. Herkes topu hakemlere atıyor. Terzi kendi söküğünü dikemezmiş misali. Vekilin bu hareketi yanlış.
    Cevapla
  • asaf 7 yıl önce Şikayet Et
    bu nedir ya? 80-90'lardaki siyaetciler gibi ucuz numaralar. yakismiyor
    Cevapla
  • Aha Van Tayyar 7 yıl önce Şikayet Et
    Milletvekili olarak AK partiyi böyle spor işlerine karıştırma, önce sen Aziz Yıldırım'ın hakkından gel
    Cevapla
  • Ali 7 yıl önce Şikayet Et
    Gaziantepe yapildi ses cikmaya basladi siz vali degil ulkenin vekilisiniz samsunspora 3 sezondur ne haksizliklar yapildi final macini tarafsiz sahada seyircisiz oynadik bayan ve cocuk taraftarlara kufur edildi ayni cezayi alan fbnin super kupa gs macinda yonetmelik degisdi deyip cezasi kaldirildi kimse cikip tff sen ne yapiyosun demedi adalet bumu el atacaksaniz hepsine atin hesap sorun yoksa ulke futbolu bir yere varamaz durum ortada
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle