Didier Drogba'nın bahanesi hep aynı!

Galatasaray'ın yıldız forveti Didier Drogba, penaltı kaçırdıktan sonra hıncını çimlerden çıkarma alışkanlığını sürdürüyor. Drogba Milli maçta da aynı şeyi yapmıştı...

GİRİŞ 09.03.2013 14:26 GÜNCELLEME 09.03.2013 15:07
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Didier Drogba, Gençlerbirliği karşısında kaçırdığı penaltı ile herkesi şoke etti. Deneyimli forvet sonrasında ise hıncını Türk Telekom Arena'nın çimlerinden çıkardı.

Tecrübeli futbolcu geçtiğimiz sene içerisinde ise kariyerinin belki de en önemli atışını kaçırdı. 2012 Afrika Uluslar Kupası'nın final maçında Zambiya ile Fildişi Sahili karşı karşıya gelirken normal süre ve uzatmaları 0-0 sona eren mücadelenin sonunda Zambiya rakibini devirerek şampiyonluğunu ilan etmişti.

Bu maçın 70. dakikasındaki penaltı atışında topun başına geçen Drogba, tıpkı Gençlerbirliği maçında olduğu gibi vuruşunu üstten auta göndermiş ve yine dünkü gibi dönüp zeminin azizliğine uğradığını ima eden bir hareket yapmıştı.

YORUMLAR 6
  • Ahmet Gül 11 yıl önce Şikayet Et
    neye benzettim biliyormusunuz ?. 1957de askerken bölüğümüzde bir fotbol takımı kurmak istedik tabi bir sürü gönüllü vardı soruyorduk ne oynarsın diye , birine sorduğumuzda ne oynarsın, penaltı oynarım demişti. o bu olmıya ?
    Cevapla
  • kadir sert 11 yıl önce Şikayet Et
    hehe çok komik. halitcim 1 hafta sonra espri yapmaya başladı bjk maçından sonra hastaneye yattın sanmıştık yoktun gs yenilince çıkıyon yenince hastaneye mi gidiyon ne anlamadım ki okçu vardı okçu güize mi neydi bizde ona çok gülmüştük.
    Cevapla
  • mehmet 11 yıl önce Şikayet Et
    selçuk!. penaltıyı drogba atacak olduğu an eyvah dedim. selçu atmalıdı kaçar dedim. kahin değilim ama teknik direktörlerden daha iyi 6. hissim. fatih terime bu yıl inanamıyorum çok başarısız. inşallah düzelir! resmen koyuvermiş ya adam . yok ortada!
    Cevapla
  • arifinanc 11 yıl önce Şikayet Et
    çilek !. her şey zamanında güzeldir. Sayın Aysan'ın çileğide zamansız olmuş sanırım.
    Cevapla
  • MUSTAFA ALP 11 yıl önce Şikayet Et
    ne güldüm ya. adam 7 sinde neyse 70 indede oymuş sen ünal aysalın locasından git de maç izle boş ver oynamayı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle