Cabau'dan ilk röportaj! Türkiye ve G.Saray...

Galatasaray'ın yeni transferi Wesley Sneijder'in eşi Yolanthe Cabau, Türkiye'deki ilk röportajını verdi.

GİRİŞ 22.01.2013 08:47 GÜNCELLEME 22.01.2013 09:55

Wesley Sneijder'in merak edilen eşi Yolanthe Cabau, Türkiye'deki ilk röportajını Galatasaray'ın resmi televizyonuna verdi.

Eşi Wesley Sneijder ile birlikte geldiği Türkiye'de ayağının tozuyla ilk röportajını veren Cabau, "Daha önce Türkiye'ye 5 kez geldim. Türkiye'yi ve İstanbul'u zaten çok seviyorum. Wesley'in kariyeri için iyi bir adım attığını düşünüyorum. G.Saray ve Wesley'i sonuna kadar destekleyeceğim." dedi.

Eşinin Galatasaray'a transfer sürecini de değerlendiren Cabau, "Onun için kariyerinde önemli bir basamak. Bu imzadan dolayı ben de çok mutlu oldum. Artık yeni bir maceraya başlayacağız." sözlerini sarfetti.

Galatasaray'ın önündeki zorlu maçlardan Beşiktaş ve Schalke maçlarıyla ilgili sorulara ise Yolanthe Cabau, "Galatasaray bu maçları kazanmak için oynayacaktır. Ben de takıma destek vermek için maçlara geleceğim" ifadelerini kullanarak açıklamalarını tamamladı.
Öte yandan Yolanthe Cabau, twitter hesabından binlerce taraftarın kendilerini karşılama anını bir fotoğrafla paylaşırken, "Bu inanılmaz an için teşekkür ederim" dedi.