Wesley Sneijder İstanbul'da / VİDEO

Galatasaray'ın Hollandalı yıldız oyuncusu İstanbul'da... Özel uçakla İstanbul'a gelen Wesley Sneijder'i Sarı-Kırmızılı taraftarlar büyük bir coşkuyla karşıladı. Yaşanan izdihamdan dolayı Sneijder, alandan beklemeden ayrıldı.

GİRİŞ 21.01.2013 15:14 GÜNCELLEME 22.01.2013 05:49
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Galatasaray yıldız oyuncusu Wesley Sneijder'e kavuştu.

Özel uçaklara hizmet için kullanılan Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'ne iniş yapan Sneijder'i Sarı-Kırmızılı taraftarlar büyük bir coşkuyla karşıladı.

Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı dikkat çekerken, aprondan özel araça binen Sneijder; kendisini bekleyen taraftarları selamladı. Aracın üzerine çıkarak Galatasaraylıları selamlayan yıldız oyuncu izdihamdan dolayı alandan beklemeden ayrıldı. Sneijder, forma ve atkısıyla havaalanınından ayrılarak Florya'nın yolunu tuttu.

Öte yandan; Wesley Sneijder'ın Galatasaray'da 14 numaralı formayı giyeceği belirtildi

Hollandalı yıldız 'Sneijder' İstanbul'da
GALERİYE GİT
YORUMLAR 11
  • Elcibey 11 yıl önce Şikayet Et
    hepsi cocuk, cocukca davranis ve cahillik. sonunda topcu. sanki turkiyeyi kurtarmaya geldi.
    Cevapla
  • emrah 11 yıl önce Şikayet Et
    cimbom'un işi çok zor.... evet arkadaşlar, cimbomun işi çok zor...daha 3 gün önce oynadığı oyun ortada...koca cimbom 1 oyuncunun gelmesiyle mi şaha kalkacak...çok zor...ben şu soruyu sormak istiyorum...bu kadar paralar verilip getirilen futbolcuyla 2 maç kaybedilirse sonucu ne olur sizce ?
    Cevapla
  • KANAS 1 11 yıl önce Şikayet Et
    ey müslüman evlatları. sneijder kim ALLAH askina ,,isinizi gücünüzü birakip havalimanina akin ediyrsunuz ,,herifte arka kapidan cikip gidiyor..kiyametin alemetleri bunlar ,,,oraya gidene kadar iki rekat namaz kilsan...o topraklar icin can veren sehitlere iki dua okusan bence daha makibule gecer...
    Cevapla
  • Aslantepeli 11 yıl önce Şikayet Et
    bu transfer turkiye cumhuriyetine uygun bir vizyon'dur. 1) her alanda buyuk oynayan turkiye cumhuriyetinin futbolu da buyuk olmak zorundadir. 2) dunyadaki tum futbol cevreleri tekrar turkiyeyi hatirladi. 3) turk futbolcusunun bu surecin sonunda avrupa piyasasinda yeri olabilir. 4) super lig tum dunyada dikkat cekti. 5) dunya ajanslari 'flas' gecti. 6) heyecan artti 7) turk futbolunun dip yaptigini unutmayin 8) bu transfer turk futbolu icin yeni bir nefestir 9) sadece galatasarayin degil, herkesin faydalanabilecegi bir kalite soz konusudur 10) galatasaray-turkiyedir
    Cevapla
  • Ahmet Gül 11 yıl önce Şikayet Et
    büyük tantanayla geldi, belki dayak ve küfürle gidecek .. türk futbolu emekli olmuş futbolcuları ikinci bahar yaşatmaya getiriyor ülkeye,ardından randıman veremeyince olanları seyredeceğiz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle