Galatasaray savunması geçen sezonu mumla aratıyor!
Galatasaray, bu sezon çıktığı 9 resmi maçta tam 18 gol yedi. Savunmada büyük defoları olan sarı-kırmızılılar, geçen sezon 20 maçta 18 gol yemişti.
Galatasaray bu sezon 9 resmi maçta tam 18 gol yiyerek çok kötü bir tablo çizdi. Geçen sezon maç başına 1.09 gol yiyen sarı-kırmızılılar 18. golü 20. resmi maçta kalesinde görmüştü.
Galatasaray bu sezon savunma performansıyla büyük bir hayal kırıklığı yaşatıyor.
Okan Buruk'la geride bıraktığımız 4 sezonda her zaman defansif verileriyle ön plana çıkan sarı-kırmızılılar bu kez tam tersi bir görüntü sergiliyor. Galatasaray bu sezon Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde 9 resmi karşılaşmaya çıkarken kalesinde toplam 18 gol gördü.

GALATASARAY'DA SAVUNMA YOKLARI OYNUYOR
Maç başına 2 gol yiyerek işin savunma kısmında adeta dibe vuran Cimbom bir türlü bu soruna çözüm bulamıyor. Geçen sezon maç başına kalesinde 1.09 gol gören sarı-kırmızılılar 18. golü 20. resmi maçta yemişti.
Galatasaray'ın gol yeme oranı 2024-25 sezonunda 1.21, 2023-24 sezonunda 1.01 ve 2022-23 sezonunda ise 0.82'ydi.
-
Misafir 29 dakika önce Şikayet Etlemina yerine nhaga 11 olmali. ughochukwu ve arda ünyay daha cok oynamali osimhen deniz gül cift forvet olmali 4312 oynamaliyizBeğen
-
Misafir 43 dakika önce Şikayet Et10 milyona Berke yi almayan 33 milyona uğur u aldı. Bu nasıl transfer politikası. Sağ ve sol açıklar defansa hiç yardımcı olmuyor. Leao geziyor. Barcelona bile gs daha fazla koşmuş. Bu şekilde işler yürümezBeğen