Milan'ın hocasından heyecanlandıran Leao açıklaması! Galatasaray'ı işaret etti
AC Milan Teknik Direktörü Ruben Amorim, ismi Galatasaray ile ciddi şekilde anılan Rafael Leao'nun geleceği ile ilgili konuştu. Amorim, Leao'nun Galatasaray'a gitmesinin yerinde olacağını işaret etti.
Galatasaray'ın transfer gündeminin ilk sıralarında yer alan Rafael Leao için sıcak gelişmeler yaşanıyor.
Sarı-kırmızılıların Portekizli yıldız için Milan ile görüşmelerini hızlandırdı. Menajer George Gardi dün akşam Milan kulüp binasında Galatasaray için transfer pazarlığı yaptı.
AC Milan Teknik Direktörü Ruben Amorim de Venezia maçı öncesinde düzenlediği basın toplantısında Rafael Leao'nun durumuna ilişkin dikkat çeken ifadeler kullandı.

"BAZEN BAŞKA BİR YERE GİTMENİN DAHA İYİ OLDUĞU ANLAR GELİR..."
Portekizli teknik adam, "Leao sadece bir kez antrenmana çıktı ve kadroya alınmayacak. Transfer konusunda ise 5 gün daha bekleyelim, ardından gelişmeleri konuşabiliriz. Bazen futbolda başka bir yere gitmenin daha iyi olduğu anlar gelir. Şu anda bu durumdayız" açıklamasını yaptı.
Amorim, bu açıklama ile Portekizli yıldızın Galatasaray'a transfer olması gerektiğini resmen işaret etti.
-
2011 Samp.FB Levrock 1 ay önce Şikayet EtLeao zar. Dünya Kupasi ve Serie A performanslari arasinda daglar kadar fark var. Kosu verileri zaten her seyi ele veriyor. Serie A da ortalama 8.4 km kosan Leao Dünya Kupasinda 10.2 km kostu. Demek isteyince mücadele edebiliyor. Aidiyet duygusu kurdugu takimda is yapar ama elde patlama ihtimali daha yüksek.Beğen
-
Taraftar 1 ay önce Şikayet EtLeao alınmasın rashford alınsın langı da alınmalıBeğen