Galatasaray'dan 100 milyon euroluk bomba! Cimbom transfer piyasasını altüst edecek

Süper Lig başlamadan 10 numara transferini tamamlamak isteyen Galatasaray'da flaş bir isim gündeme geldi. Sarı-kırmızılılar, Bayern Münih'in yıldızı Jamal Musiala'yı kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor. İşte detaylar...

GİRİŞ 17.07.2026 18:05 GÜNCELLEME 17.07.2026 20:41
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış
HABERİN ÖZETİ
ÖZETİ DİNLE
  • Galatasaray, Bayern Münih'te forma giyen 23 yaşındaki yıldız futbolcu Jamal Musiala'yı kadrosuna katmak için girişimlerde bulunuyor.
  • Musiala'nın yaşadığı sakatlıklar nedeniyle forma şansı bulmakta zorlanacağı ve Galatasaray'ın bu durumu değerlendirmek istediği belirtiliyor.
  • Galatasaray, Musiala'yı zorunlu opsiyon olmadan kiralamayı hedefliyor ve sezon sonunda büyük bir transfer hamlesi yapabileceği ifade ediliyor.

Son 4 sezonda yaptığı flaş transferlerle dikkatleri üzerine çeken Galatasaray, yine büyük oynuyor. Ezeli rakiplerinin üst üste yaptığı dünya yıldızı transferlerinin ardından sarı-kırmızılılar da büyük bir bombayı patlatmaya çalışıyor.

GALATASARAY'DAN JAMAL MUSIALA SÜRPRİZİ

Fotomaç'ta yer alan habere göre: Galatasaray, dünyanın sayılı 10 numaraları arasında gösterilen Bayern Münih'in 23 yaşındaki yıldızı Jamal Musiala'yı renklerine katmak istiyor.

Yaşadığı talihsiz sakatlıklar nedeniyle Alman ekibinde geçen sezon ligde sadece 15 maçta forma giyebilen genç futbolcunun, Saibara transferinin ardından forma yarışında çok zorlanacağı aktarıldı. Galatasaray'ın da bu durumu fırsata çevirmek istediği kaydedildi.

Jamal Musiala

VICTOR OSIMHEN YOLU İZLENEBİLİR

Galatasaray'ın piyasa değeri 100 milyon euro olarak gösterilen Alman futbolcuyu zorunlu bir opsiyon olmadan kiralamaya çalıştığı ifade edildi. Aslan'ın tıpkı Victor Osimhen'de olduğu gibi Musiala için de sezon sonunda büyük bir adım atabileceği belirtildi.

Bedirhan Altundağ Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Bedirhan Altundağ

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Beykent Üniversitesi Yeni Medya bölümünde lisans eğitimini tamamladı. Okuldan mezun olduğundan bu yana medya sektörünün birçok kuruluşunda spor editörü ve spor muhabiri pozisyonlarında çalıştı. Kariyerine Mart 2026'dan beri Haber7.com'da spor editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 35
  • SALAHATTİN ADANA 3 hafta önce Şikayet Et
    VERİN BAKALIM MİLYON DOLARLARI YABANCI SPOR BARONLARINA ; NASIL OLSA BABANIZIN KESESİNDEN ÇIKMIYOR uyanık TÜRK SPORSEVERLERİNDEN KESESİNDEN ÇIKIYOR ; AMA OLSUN ; BU GİBİ OLAYLAR TÜRKİYE'NİN HER BAKIMDAN LİDER BİR ÜLKE DURUMUNA YÜKSELTECEKTİR
    Cevapla
  • Ayse 3 hafta önce Şikayet Et
    Külüpler bu bahsettikleri futbolculari almaya kalkarken, ödeyecekleri parayi nereden bulup verecekler ? Türkiyenin döviz sikintisi oldugu dönemde!!!
    Cevapla
  • Taraftar 3 hafta önce Şikayet Et
    Gs artık transferleri bitirmeli çok geç kalındı jhon duran alınmalıydı yönetim uyuyor
    Cevapla
  • Akil 3 hafta önce Şikayet Et
    Göz önünde ülkeden nasıl para çıkışı oluyor iyi seyredin maç severler! Binlerce tır dolusu tekstil ihracatından gelen döviz tek bir futbolcu için ülkeden kaçıyor!
    Cevapla
  • cimbomlu 3 hafta önce Şikayet Et
    geç bunları ..kaçıncı orta saha ismi yazıldı sayamadım artık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle