Mauro Icardi'nin menajerinden Galatasaray açıklaması: Olumlu sonuçlanmadı

Galatasaray ile resmi sözleşmesi sona eren ve kalıp kalmayacağı merak edilen Mauro Icardi'nin menajerinden açıklama geldi.

GİRİŞ 02.07.2026 12:05 GÜNCELLEME 02.07.2026 12:49
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış
HABERİN ÖZETİ
ÖZETİ DİNLE
  • Mauro Icardi'nin Galatasaray ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026 itibarıyla sona erdi ve oyuncu serbest statüye geçti.
  • Icardi'nin menajeri Elio Pino, sözleşme yenileme toplantısının tarafların beklentileri uyuşmadığı için olumlu sonuçlanmadığını açıkladı.
  • Pino, sosyal medyada Icardi'ye yönelik asılsız karalamalara dikkat çekerek, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile iyi ilişkilerinin sürdüğünü belirtti.

Galatasaray'da geleceği uzun süredir merak konusu olan Mauro Icardi'nin sarı-kırmızılı kulüple olan sözleşmesi sona erdi.

Yeni kontrata imza atmayan Arjantinli yıldız, 1 Temmuz 2026 itibarıyla sözleşmesinin bitmesiyle birlikte resmen serbest oyuncu statüsüne geçti.

Mauro Icardi'nin menajeri Elio Pino ise gündemdeki iddialara açıklık getirdi.

Mauro Icardi

"TARAFLARIN BEKLENTİLERİ UYUŞMADIĞI İÇİN TOPLANTI OLUMLU SONUÇLANMAMIŞTIR"


Pino, Icardi'nin Galatasaray'daki geleceği ile ilgili şunları kaydetti:

 "Sosyal medyada belirli hesaplar tarafından yayınlanan, müvekkilim Sayın Icardi'yi ve şahsımı sistematik olarak karalamayı amaçlayan asılsız bilgilere açıklık getirmek istiyorum.18 Mayıs 2026 tarihinde, Sayın Icardi'nin sözleşmesinin yenilenmesi hususunda Galatasaray ile şahsım arasında bir toplantı gerçekleştirilmiştir. Tarafların beklentileri uyuşmadığı için bu toplantı olumlu sonuçlanmamıştır. Bunun oynama süresiyle hiçbir ilgisi olmadığını ve böyle bir talebin asla yapılmadığını özellikle vurgulamak isterim."

Icardi ve menajeri Elio Pino

"ICARDI'YE SİSTEMATİK SALDIRILAR GÖZLEMLEDİK"

Başkan Dursun Özbek ile mükemmel bir ilişkilerinin olduğunu aktaran Pino, sözlerini de şöyle sürdürdü:

“Sonrasında başka bir toplantı veya görüşme yapılmamıştır. Ancak bu süreçte sosyal medyada ve genel olarak basında; asılsız bilgilerle bizleri karalamayı, Sayın Icardi ile taraftarlar arasındaki o güzel ilişkiyi zedelemeyi amaçlayan sistematik (ve açıkça organize ve kasıtlı) saldırılar gözlemledik. Sayın Başkan ile mükemmel bir ilişkimiz var; Galatasaray'ın ve Sayın Icardi'nin en iyisi için kendisiyle iletişim halinde kalmaya devam edeceğiz.”

Galatasaray kariyerinde 4 sezonda 134 resmi maça çıkan Mauro Icardi, sarı-kırmızılı formayla 77 gol ve 25 asistlik performans sergiledi.

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 22
  • VATANDAŞ 1 ay önce Şikayet Et
    Ülkemden acilen defolun,haydi.
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    kesinlikle kalmalı adama top mu gittide gol atmadı ,icardiyi sağdan soldan top atacak adam olsun icadı her üç toptan birini gol yazar böyle golcü zor bulunur.
    Cevapla
  • Haktasebat 1 ay önce Şikayet Et
    Kalmalı, o kalitede adam az veya yok
    Cevapla
  • Yavuz yilmaz 1 ay önce Şikayet Et
    Uzatmadan bitirmek lazim. Cok uzadi. Sahada 10 kisi kalmak istemiyoruz. Cunku icardi oynadigi zaman sahada hep 10 kisiyiz
    Cevapla
  • kılçık 1 ay önce Şikayet Et
    zamanı geldiğinde ayrılmasını bilmek lazım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle