Şampiyonlar Ligi için dev hamle! Galatasaray, Real Madridli yıldızla temas kurdu

Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmak isteyen Galatasaray, orta sahaya takviye için Real Madrid'de gözden düşen Eduardo Camavinga'yı düşünüyor.

GİRİŞ 08.06.2026 11:17 GÜNCELLEME 08.06.2026 12:29
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Gelecek sezonda hedefini Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final olarak belirleyen Galatasaray, orta sahasına dünya çapında takviye yapmak istiyor.

CAMAVINGA İLE TEMAS KURULDU

Sabah'ın haberine göre sarı-kırmızılılar, menajerler aracılığıyla hem Real Madrid hem de Camavinga ile temasa geçti.



REAL MADRİD 50 MİLYON EURO'NUN ALTINDAKİ TEKLİFLERE KAPALI

İspanyol devi, 23 yaşındaki Fransız oyuncu için 50 milyon euro üzerinde gelecek tekliflerde pazarlığa oturacak. 

Real Madrid'den ayrılmayı düşünen 23 yaşındaki yıldız isim için Premier Lig'den ve Suudi Arabistan'dan da talipler bulunuyor.

Bu sezon 43 maça çıkan Camavinga, 2 gol 1 asistle oynadı.

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Lazoğlu 28 dakika önce Şikayet Et
    Osimhen artı 50 milyon Euro olabilir belki.
    Cevapla
  • Zekeriya 1 saat önce Şikayet Et
    o kadar para verilmez daha iyi ve daha ucuza bir çok oyuncu var
    Cevapla