Fatih Terim Galatasaraylıları kızdırdı! Tepkiler çığ gibi
Galatasaray'da seçim heyecanı sürerken, Fatih Terim de oy kullandı. Terim'in Galatasaray Lisesi'nde TFF için kullandığı ifade sarı-kırmızılı taraftarları kızdırdı. İşte detaylar...
Galatasaray Kulübü'nün seçimli olağan genel kurulunda oy kullanan Fatih Terim, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Deneyimli teknik adam, TFF'nin resmen açıkladı 10+4 yabancı oyuncu kuralına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Yabancı kuralı hakkında yöneltilen soruya yanıt veren Fatih Terim, Türk futbolunun yararına olacak bir sistemin benimsenmesi gerektiğini ifade etti.
Terim açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
'BEN YASAKLARDAN YANA DEĞİLİM'
"Ben daha önce anlattım bakış açımı. Ben mümkün olsa yasaklardan yana değilim. Kulüplerin menfaatine olacak, Türk futbolunun yararına olacak uygulama en doğrusudur.
O zaman da söylemiştim; 14 Türk mecburiydi, 14 yabancı değil. Yabancı serbestti, istediğin kadar alabilirdin. Geldiğimiz bugünlerde, her şeyin değiştiği, dönüştüğü, yenilendiği dünyada artık buralarda fazla rötar yapmamalıyız."

'FEDERASYONDA BUNU YAPACAK KAPASİTE VAR'
"Doğru bir şeye karar verilmesi lazım, bunun üzerine gidilmesi lazım. Yapacaklardır, federasyonda bunu yapacak kapasite zaten var. Kulüplerle oturup konuşulur."
FATİH TERİM'E TEPKİ GELDİ
Fatih Terim'in TFF için kullandığı "Federasyonda bunu yapacak kapasite zaten var." ifadesi tartışmalara neden oldu. Galatasaraylı taraftarlar, sosyal medya üzerinden Terim'e tepki gösterdiler. Yapılan paylaşımlarda TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Galatasaray'a karşı tutumunun kabul edilemez olduğunu savunan taraftarlar, Terim'in bu sözlerinin yanlış olduğunu savundular.
-
Misafir: mahmut 1 ay önce Şikayet EtBunların hepsi kazandıklarını gs ye boçlu olan kişiler çok aşırı değer yüklemeyin sonra kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar aslolan galatasaraydırBeğen Toplam 8 beğeni
-
ulusalcı 1 ay önce Şikayet EtYabancı kıralı olan ülkeler geri kalan ülkelerdir anca yoparlanıyoruz hemen frene basmayınBeğen Toplam 3 beğeni
-
Misafir 1 ay önce Şikayet Etsen önce hesap vermen gerekiyor seçil hanım hapiste sen baş mimar fatihfon dışarıda geziyorsun haram para ile devlet seni hapise atması gerekiyorBeğen Toplam 6 beğeni
-
Ahmet 1 ay önce Şikayet EtFatih terim sen Galatasaray a ancak seyirci olursun gs ya karışma kalearkasından seyretBeğen Toplam 4 beğeni
-
Sucu Kemal 1 ay önce Şikayet EtBu ülkedeki milyonlarca gencin hayalini çalın top peşinde cumartesi pazar yaz kış koşturun sonra açın kapıları verin yaşlı ve kalitesiz topçulara parayı Avrupa kupalarında yarı finale kalmayan şampiyon olamayan takımları desteklemeyin fanatik olmayın boşa para harcamayın zamanınızı bilgiye üretime çocuklarınızı yetiştirmeye harcayınBeğen Toplam 4 beğeni