Victor Osimhen 35 gün sonra sahada
Galatasaray’ın Nijeryalı futbolcusu Victor Osimhen, Gençlerbirliği maçıyla 35 gün sonra sahalara döndü.
GİRİŞ 22.04.2026 23:04
GÜNCELLEME 22.04.2026 23:04
Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Galatasaray sahasında Gençlerbirliği ile mücadele ederken, sarı-kırmızılılarda Nijeryalı futbolcu Victor Osimhen oyuna sonradan dahil oldu.
UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda 18 Mart’ta İngiliz ekibi Liverpool ile deplasmanda oynanan maçta sağ kolu kırılan Osimhen ameliyat olurken, bir süre sahalardan uzak kaldı. Bu süreçte ligdeki Trabzonspor, Göztepe, Kocaelispor ve Gençlerbirliği karşılaşmalarında oynayamayan 27 yaşındaki futbolcu, kupadaki Gençlerbirliği maçıyla formasına kavuştu.
Müsabakaya yedek başlayan Victor Osimehen, 78. dakikada Renato Nhaga’nın yerine oyuna girdi ve 35 gün sonra sahalara döndü.
YORUMLAR 4
-
Misafir 1 saat önce Şikayet EtTam bir soytarıBeğen
-
ant00R 1 saat önce Şikayet Ethakemleri bir dövmediği kalıyor kırmızı kart gösterterecek babayiğit hakem varmı türkiyede acaba!!!Beğen
-
Yılmaz 1 saat önce Şikayet EtTehlikeli ve yetenekli bir oyuncu fakat çok numaracı.Nedense hakemler onun agresif itirazlarını da görmezden geliyorlar...Beğen
-
Misafir 1 saat önce Şikayet EtHakemler şsaraylılardan korkuyor osimhen maçtan sonra el kol hareketi küfür görmezden geldiBeğen