Metin Öztürk'ten maç sonu tepki!
Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk, Gençlerbirliği ile oynadıkları maçta iptal edilen gole tepki gösterdi.
Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Metin Öztürk, Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında deplasmanda Natura Dünyası Gençlerbirliği'ni 2-1 yendikleri için mutlu olduklarını belirterek, "Bu ekonomik koşullarda ve yüksek bilet fiyatlarına rağmen takımını yalnız bırakmayan taraftarımıza büyük bir şükran borçluyuz. Deplasmanda değil, adeta kendi sahamızda oynadık. Yağmurda, karda, her şartta yanımızdalar." dedi.
Karşılaşmanın ardından gazetecilere açıklamada bulunan Öztürk, şampiyonluk yolunda önemli bir engeli daha aştıklarını aktardı.
Sarı-kırmızılı taraftarlara teşekkür eden Öztürk, "Ligde 4 maçımız kaldı, 12 puan. Bir rakibimizle aramızda 4 puan fark var. Diğerlerinin durumuna bakmıyoruz. Önümüzdeki maçları kazanarak yolumuza devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.
Şampiyonluk hedeflerine inandıklarını vurgulayan Öztürk, "Başkanımız Dursun Özbek’in liderliğinde, teknik direktörümüz ve futbolcularımızla birlikte bu sezon da şampiyon olacağımıza inanıyoruz." diye konuştu.
Hakem kararlarına da tepki gösteren Öztürk, bazı pozisyonların kendilerini üzdüğünü dile getirerek, şunları kaydetti:
"Takımımızın önemli oyuncularından birine faul olmayan pozisyonda sarı kart gösterildi. Bu kararın oyunun düzenini etkilediğini düşünüyoruz. Ayrıca attığımız üçüncü golün ofsayt gerekçesiyle iptal edilmesini anlamakta zorlanıyoruz. VAR incelemesine rağmen net bir çizim göremedik. Benzer pozisyonlarda farklı kararlar verilmesi soru işaretleri oluşturuyor."
Öztürk, federasyona da çağrıda bulunarak, ofsayt uygulamalarındaki tartışmaların giderilmesi gerektiğini belirtti.
Ligde kalan maçlara odaklandıklarını ifade eden Öztürk, "Kimin ikinci ya da üçüncü olacağıyla ilgilenmiyoruz. Biz sadece kendi maçlarımızı kazanarak şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz." değerlendirmesinde bulundu.
-
Taka 61 1 ay önce Şikayet EtYine mağdur ayağına yatacaklar fb ye son dk atılan gol öncesi olmayan faul verlmeyen kartı unutturup her zaman olduğu gibi mağduruz diyecekler tff de fb li yöneticilere bak gs yede aynı hatayı yaptık bir daha olmayacak söylenecek ve bu lig aynı kollamalarla bitecek hadi geçmiş olsun FBBeğen Toplam 1 beğeni
-
FATİH 1 ay önce Şikayet EtLigin ilk 6 haftasına bak , taa o zaman yariştan kopuyordunuz koparmadilar Fb yi...Bjk maçında olmayan penaltı penaltı verildi hemde ceza sahası dışından..Bu hafta Rize ye aynı pozisyonda penaltı verilmedi ,size verildi.Rize macinda 7 sari kart sinirindaki oyuncunuzdan birine bile sari cikmadi..Ligde 5 tane pasif ofsayt uygulandı 4 ü Gs maçında gol iptali...SEN NE BAHSEDIYORSUN KARDEŞ...Beğen Toplam 1 beğeni
-
Misafir 1 ay önce Şikayet Etyahu he he fenerin dön dakikada yediği gol yanlış karar o zaman onlarda da siz gibi yangın yerine çevirsin her yeri en ufak bir şey demediler siz neyin peşindesiniz Son dakika ugurcanin yaptığını neden söylemiyorsun o zaman onuda şöyle gol ofsayt değil yanlış karar tamam ama eksik konuşmayın hepsini SoyleyinBeğen Toplam 3 beğeni
-
misafir 1 ay önce Şikayet EtHakemler hep bunların alahine çslışıyor günün sonunda hep şampıyonlar çok ilginçBeğen Toplam 7 beğeni
-
Misafir 1 ay önce Şikayet Etniye şike bahçe her hafta konuşuyorBeğen Toplam 2 beğeni
-
Gfd 1 ay önce Şikayet EtAllah evlatlarına seni imtihan etsin..Beğen
-
Gerçek 1 ay önce Şikayet EtHe mkoe fb li yöneticiler ne zaman çıkıpta fb hakkı yenince çıkıp konuştu oe yöneticiniz her maç çıkıp mağduruz ayağına yatıyor, Kocaelispor a attığınız gol ofsayt niye söylemiyor Kocaeli nin penaltısını vermediler ama şimdi mağdur ayağına yatıyor hadi ordan mkoe başka kapıyaBeğen
-
Hagsgs 1 ay önce Şikayet Etölen annesi de gs için çok üzülürdü her yol mübah yeterki kendileri için yaratılmış dünyada onlar üzülmesin..Allah haksızlık yapıp buna seyirci kalan buna razı olan herkesi en sevdiğiyle imtihan etsin ..aminBeğen Toplam 2 beğeni