Galatasaray'dan 'Kapalı büfe' iddialarına cevap! 'Polis müdahale etmiş...'
Trendyol Süper Lig'in 29. haftasındaki gerilimli maçta Kocaelispor'u ağırlayan Galatasaray, deplasman tribünündeki büfelerin açılmadığı yönündeki paylaşımlara ilişkin bir açıklama yaptı.
Galatasaray, Kocaelispor maçında deplasman tribünündeki büfelerin hizmet vermediği yönündeki iddialarla ilgili açıklama yaptı.
Sarı-kırmızılı ekipten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"BÜFELERDE CİDDİ HASAR MEYDANA GELMİŞTİR"
"Galatasaray-Kocaelispor maçında deplasman tribünündeki büfelerin kapatıldığı ve hizmet vermediğine dair ortaya atılan iddialar gerçeği yansıtmamaktadır. Saat 17.00 itibariyle 2 büfe açılmış olup, sonrasında daha maç başlamadan Kocaeli taraftarının fiziksel saldırısı gerçekleşmiş ve büfelerde ciddi anlamda maddi hasar meydana gelmiştir. Kepenkler kırılmış, ızgara ve tost makineleri kullanılamaz hale gelmiştir. Bunun üzerine polis olaya müdahale etmiş, büfeler geçici olarak kapatılmıştır. Gerekli güvenlik önlemleri alındıktan sonra, bir büfe hizmet vermeye devam etmiş, diğer büfe kullanılamayacak hale geldiği için maalesef kapalı kalmıştır. Ayrıca, tribündeki koltuklar, tuvaletlerdeki lavabo ve kabin kapılarına da ciddi şekilde hasar verilmiştir."
-
iso 25 dakika önce Şikayet Etişine bak o zamanBeğen
-
Türk 56 dakika önce Şikayet EtGs yönetiminin yaptığı açıklamaya Fransızlar bile inanmaz.Beğen Toplam 2 beğeni
-
Diego 9 dakika önce Şikayet EtSen Fransız sin galiba .Beğen
-
Misafir 1 saat önce Şikayet Etanadolu takımları gs karşı..... trabzonspor taraftarı, dahil....Beğen Toplam 4 beğeni
-
mehmet ali 1 saat önce Şikayet Etfaturayı kocaeli spora kes gönder zararı tazmin etsinler taraftarına sahip çıkamıyorsa getirmeyecekBeğen Toplam 7 beğeni