Liverpool maçı öncesi UEFA'dan Galatasaray'a şok ceza!

UEFA, Juventus maçında yaşanan olaylar nedeniyle Galatasaray'a deplasmanda seyircisiz oynama ve 40 bin Euro para cezası verdi.

GİRİŞ 03.03.2026 23:04 GÜNCELLEME 04.03.2026 09:28
Bu Habere 65 Yorum Yapılmış

UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu’nda Galatasaray, 10 Mart Salı günü Liverpool’u konuk edecek.

Temsilcimiz, rövanş karşılaşmasında ise 18 Mart Çarşamba günü İngiltere’de rakibine konuk olacak. Kritik karşılaşma öncesinde UEFA’dan Galatasaray ceza geldi.

Son 16 Play-Off Turu’nda deplasmanda Juventus ile oynanan karşılaşmada yaşanan olaylar nedeniyle sarı-kırmızılı kulübe deplasman tribünü yasağı getirilirken, 40 bin Euro da para cezası verildi.

Cezanın belli olmasının ardından harekete geçen Galatasaray yönetimi, karara itiraz edecek.

Seyfullah Kaygusuz Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah Kaygusuz

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.
YORUMLAR 65
  • Gerçekler 3 hafta önce Şikayet Et
    Liverpool maçını UEFA garantiye almak istiyor, finallerde Türk takımı istemiyorlar. Siyonist UEFA. Galatasaray taraftarlarının tribünlerdeki Filistin pankartlarını daha fazla görmek istemiyorlar.
    Cevapla
  • Vat 3 hafta önce Şikayet Et
    Operasyon (maç) bir hafta önceden başladı.
    Cevapla
  • Gökhan 3 hafta önce Şikayet Et
    UEFA nın bizim Feneresyon dan ne farkı var. İkisi de aynı zihniyet.
    Cevapla
  • 1905 3 hafta önce Şikayet Et
    Ne yaparlarsa yapsınlar galatasaray yine kazanacak inşallah
    Cevapla
  • Hilmi 3 hafta önce Şikayet Et
    Senin ne haddin juventusu yenmek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle