Rıdvan Dilmen'den Galatasaray bombası: Yüzde 70 bu iş biter
Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın Antalyaspor'u 4-1 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından değerlendirmeler yaptı. Icardi'nin gol katkısını değerli bulduğunu belirten Dilmen, sarı kırmızılı takımın sözleşme uzatacağını düşündüğünü kaydetti.
Trendyol Süper Lig'in 16. haftasında Galatasaray, Antalyaspor deplasmanından 4 golle galip ayrılırken deneyimli yorumcu Rıdvan Dilmen, karşılaşma sonrası dikkat çeken değerlendirmeler yaptı.
Sane'nin çok iyi oynadığını söyleyen Dilmen, Icardi'nin skor katkısına da dikkat çekerek, "Icardi, penaltısız Osimhen'den daha fazla gol attı. Burada, Icardi'nin demoralize olmuş olmasına rağmen 70 metre koşup skoru yapmasını değerli buluyorum. Tabii ki üzüntüleri ve kaprisleri olacaktır ancak sonuçta Galatasaray, 3-1 bitecek olarak görülen maçı 4-1 bitirdi." dedi.
DİLMEN: BEN YÜZDE 70 UZATACAKLAR DİYE DÜŞÜNÜYORUM
Arjantinli golcünün yüzde 70 ihtimalle Galatasaray ile yeni sözleşme yapacağı iddiasında bulunan Dilmen, "Icardi, İstanbul'dan ayrılmak istemez. Belki de devre arasında 4-4-2'ye evrilir mi diyorum ama bunu Icardi yaptıracak. Devre arası oldu, 'gel' demediler orada film kopar. Icardi bence 1+1'i hak ediyor. O zaman çalışması, temposu artabilir. Icardi, sosyal medya paylaşımıyla aslında mesajı yönetime veriyor. Ben önümüzdeki günlerde açıkçası bir gelişme olacağını düşünüyorum. Ben yüzde 70 uzatacaklar diye düşünüyorum. Benim görüşüm Icardi de bunu hak ediyor ama sağlıklı oturursa." ifadelerini kullandı.
TÜZEMEN: MAAŞININ DÜŞÜRÜLMESİNİ KABUL ETTİ, ICARDİ KALIYOR
Gazeteci Levent Tüzemen de katıldığı A Spor programında Mauro Icardi'nin geleceğine dair önemli açıklamalarda bulundu. Tüzemen, sözleşmesi sezon sonu sona erecek olan Arjantinli yıldız ile görüşme yapan Galatasaray yönetiminin anlaşmaya yakın olduğunu belirtti. Tüzemen, "Mauro Icardi, yıllık maaşının düşürülmesini kabul etti. Gelecek sezon Galatasaray'da kalıyor. Ama gündem bu değil. Böyle bir insana bu kadar acımasızca davranmak çok doğru bir şey değil." dedi.
-
Misafir 3 saat önce Şikayet Etbunlar gitmemek için gol atıyorlar Dilmen. uyanda balığa çıkalım.Beğen Toplam 1 beğeni
-
FikrininFikri 4 saat önce Şikayet EtYayıncı kuruluş a da "sezon sonu kupası"verecek GSBeğen Toplam 2 beğeni
-
Yrn 4 saat önce Şikayet EtTff gs hak ettiği kupaları verin ,şampiyon olduğu her sene 3-4 kupa alması gerek takıma bir kupa olmaz ,çünkü hem rakip ,tff,hakem ,yayıncı kuruluş hepsini birden yeniyor. Hem 9 puan önde bitiren takıma playoff oynattınız .Beğen Toplam 11 beğeni
-
Mustafa 2 saat önce Şikayet EtEvet evet .Şike kupası, hak yeme kupası, hakem tavlama kupası, giden oyuncuların kollaması kupası, vs vs.Beğen
-
Vatansever 4 saat önce Şikayet EtHadilan ordanBeğen Toplam 4 beğeni
-
Misafir 5 saat önce Şikayet EtBir yıl sakatım diye oynamadan oara aldı. Ona saysın.Beğen Toplam 2 beğeni