Rams Park'ta çifte kırmızı kart! İki takım da 10 kişi kaldı
Trendyol Süper Lig'in 13. haftasında oynanan Galatasaray - Gençlerbirliği maçında iki takım da kırmızı kartla 10 kişi kaldı.
GİRİŞ 22.11.2025 21:37
GÜNCELLEME 22.11.2025 22:04
Trendyol Süper Lig'in 13. haftasında Galatasaray sahasında Gençlerbirliği'ni konuk etti. Rams Park'ta oynanan karşılaşmada tartışmalı bir pozisyon yaşandı.
Mücadelenin 60. dakikadasında Galatasaray 2-1 öndeyken sarı-kırmızılılarda Abdülkerim Bardakcı'nın pasında topla buluşan Kazımcan Karataş, Thalisson'un müdahalesiyl yerde kaldı.
Maçın ilk yarısında Kazımcan'la yaşadığı gerginliğin ardından sarı kart gören Thalisson, bu pozisyonda ikinci sarıdan kırmızı kart görerek oyundan atıldı.


Mücadelenin 90+2. dakikasında Sallai'nin rakip ceza sahasında Goutas'a yaptığı müdahale sonrası Gençlerbirliği cephesi kırmızı kart bekledi.
Pozisyonu VAR'da izleyen hakem Rolland Sallai'ye kırmızı kart gösterdi.


YORUMLAR 34
-
Yakup Mil 1 ay önce Şikayet EtVAR olmasa Gs'ye yine kart verilmeyecek, gerçekten bu takım artık ciddi sorun haline geldiBeğen
-
Doğrusu bu 1 ay önce Şikayet EtRize.... Ağlak FB'ye yatar.... Yedek takımı sonuçta...... Demedi demeyin......Beğen
-
Doğrusu bu 1 ay önce Şikayet EtHakettiler Riv riv yapmayın da......Beğen
-
bu kafayla çok zor 1 ay önce Şikayet Etbu pozisyonu varda izlemeyi bekleyen hakem değil maaşlı fanatiktir.Beğen Toplam 8 beğeni
-
misafir 1 ay önce Şikayet EtGs lobisi tff de mhk da çok etkin bir şekilde çalışıyor hakem ne cüretle gs liye kırmızı kart gösterdi. Muhtemelen bunun hesabı hakemden sorulacak.Beğen Toplam 6 beğeni
-
Kaan 1 ay önce Şikayet Et:) alemsinizBeğen