32 yaşındaki Galatasaraylı yıldıza 20 milyon euroluk teklif!
Daha önce Barış Alper Yılmaz için Galatasaray'ın kapısını çalan NEOM, şimdi de sarı-kırmızılı takımın yıldız golcüsü Mauro Icardi'ye dikkat çeken bir teklifte bulundu.
Yaz transfer döneminde Galatasaray'dan Barış Alper Yılmaz'ı transfer etmek için büyük bir çaba veren Suudi Arabistan ekibi NEOM, transferde rotasını bir kez daha İstanbul'a kırdı.

ICARDI'Yİ TRANSFER ETMEK İSTİYORLAR
Tuttomercatoweb'te yer alan habere göre Suudi ekibi, şimdi de Galatasaray'ın yıldız golcüsü Mauro Icardi'yi kadrosuna katmak istiyor.
Körfez ekibinin bu transferi Ocak ayında gerçekleştirmek istediği ifade edilirken NEOM'un sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 32 yaşındaki Arjantinli yıldıza iki yıl için 20 milyon euroluk maaş teklif edeceği ileri sürüldü.
Kariyerinde önceliği Galatasaray'a veren ve kulübüyle yeni sözleşme imzalamak isteyen Icardi, kontrat konusunda Sarı-kırmızılı takım ile anlaşamazsa kendisine gelen teklifleri değerlendirecek.
Bu sezon Galatasaray ile 9 maça çıkan 32 yaşındaki golcü, 5 gollük performans sergiledi.
-
Muhendis 1 ay önce Şikayet EtAdamın pili bitik, gitsinBeğen Toplam 1 beğeni
-
Başkomiser 1 ay önce Şikayet Etİcardi gitmesinBeğen Toplam 2 beğeni
-
Sercan 1 ay önce Şikayet EtBu Neom ile FB arasında GS dağıtmak için bir sözleşme olabilir.Beğen Toplam 14 beğeni
-
ülkücü 1 ay önce Şikayet Etsatınnn satıınnnn seneye satılmazBeğen Toplam 1 beğeni
-
Muso 1 ay önce Şikayet EtMaurooooo. Kalsin. GS. Adam atiyorBeğen Toplam 2 beğeni