Galatasaray, Premier Lig'de kadro dışı kalan oyuncuya talip!
Ara transfer dönemi için transfer çalışmaları yürüten Galatasaray'ın Manchester United'da kadro dışı kalan 26 yaşındaki sol bek Tyrell Malacia ile ilgilendiği kaydedildi.
Galatasaray, İngiltere Premier Lig devi Manchester United'dan ayrılması beklenen Hollandalı sol bek Tyrell Malacia için harekete geçti.
GALATASARAY TRANSFERDE İSTEKLİ
Ada basınında Team Talk'un haberine göre; sarı-kırmızılılar, Manchester United'da kadro dışı kalan Hollandalı oyuncuyu renklerine bağlamak istiyor.
Haber detayında Galatasaray'ın oyuncuyu listesine aldığı ve İstanbul'a getirme konusunda istekli olduğu vurgulandı.
AMORİM'LE İLİŞKİLERİ 'ONARILAMAZ' NOKTADA
Öte yandan 26 yaşındaki Tyrell Malacia'nın teknik direktör Ruben Amorim ile arasının tamamen bozulduğu ve ilişkilerinin "onarılamaz" noktaya geldiği ifade ediliyor.
Galatasaray kanadı oyuncunun durumunu yakından takip ediyor ve uygun şartlar oluşması halinde transferi devre arasında bitirmeyi hedefliyor.
Manchester United'a 2022 yılında 15 milyon euro bonservis karşılığında transfer edilen Malacia, kariyerinin en parlak dönemini de 2022'de Feyenoord'da geçirmişti.
Hollandalı sol bek oyuncusu o dönem market değerini 22 Milyon Euro'ya kadar çıkarmıştı.
-
beşiktaş 55 dakika önce Şikayet Ettam beşiktaş ihtiyacı bence eren elmalı gayet iyiBeğen
-
Bym 58 dakika önce Şikayet EtTs kazıkladığına inandığınız Eren Elmalı nız nerde :)Beğen
-
Misafir: mahmut 1 saat önce Şikayet EtNe yapacak sol bek koleksiyonumu kuracakBeğen
-
amca 1 saat önce Şikayet EtKöy takımının çöpünü neden alıyoruz ki?Beğen
-
mustafa 2 saat önce Şikayet Etal al doymadınızBeğen