Okan Buruk'tan transfer sözleri: 'Çok hareketli saatlerdeyiz'
Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında Galatasaray evinde Çaykur Rizespor'u 3-1 mağlup etti. Sarı kırmızılılarda teknik direktör Okan Buruk mücadelenin ardından kaleci transferinin son durumu hakkında konuştu.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Çaykur Rizespor galibiyetinin ardından kaleci transferinin son durumu hakkında konuştu.
"Üçlü savunma bekliyorum demiştim. Geçen hafta da 5-3-2'ye dönmüştü. Bunu aşmak kolay olmuyor. Bireysel yeteneklerin üst düzey ortaya çıkması gerek. Hücuma katılım, stoperleri oyuna soktuk, ikinci golü böyle bulduk. Biraz daha üretebilirdik. Top bizdeydi. Zaman zaman baskı yaptılar. 2-1'de biraz zorlandık. Diğer yerlerde çok zorlanmadık. Rakibimiz de iyi oynadı."
"TRANSFER TOPLANTISINA KATILACAĞIM"
"Maç içinde dışarıda ne oluyor bilmiyoruz. En hareketli saatlerdeyiz. Transfer rotasyonları var. Kaleci rotasyonu da Manchester City'nin, Manchester United'ın, bizim, PSG'nin içinde olduğu oyuncu girişi çıkışı bekleniyor. Maç sonrası daha konuşmadım. Birazdan o toplantıya katılıp kaleciyle ilgili ne durumdayız haber vereceğim."
-
misafir 2 gün önce Şikayet EtGünay teklemeye başladı bile, golü hediye etti rizese adete, adamın arkasında 3 tane rakip bekliyor sen ona pas veriyorsunBeğen
-
Murat 2 gün önce Şikayet EtSeni hiç sevmiyorum Okan Allah ıslah etsinBeğen
-
Galo 2 gün önce Şikayet EtLigin Zevki. Mhk kurumu kendine düzen verince gelecek hakem berbatti caykuru. Resmen sindiriyor kartlarla. Gs on mislini yapti. Sadece zoraki bir kart. Oda hakeme iyi saydirdi. Oda. Sineye. Cekti ya. EvdekileriBeğen Toplam 1 beğeni
-
Hakkı dayı 2 gün önce Şikayet EtKanarlarda Orta açacak adam yokBeğen
-
Topkapı 2 gün önce Şikayet Ettakımın çok dağınık bir yapısı var hala takım olamadık bu durumda kendi ligimizde kalite farkından dolayı durumu idare ediyoruz ancak şampiyonlar Ligi'nde gözümüzün yaşına bakmazlar. Okan hocayı zor günler bekliyorBeğen Toplam 1 beğeni