Galatasaray'a İngiltere'den kötü haber: Aslan'ın kaleci krizi büyüyor
Manchester City, Brezilyalı kalecisi Ederson'un takımdaki geleceğiyle ilgili son kararı verdi.
İngiltere Premier Lig'de bir sezonluk aranın ardından yeniden şampiyonluğa ulaşmak isteyen Manchester City'de transferler devam ediyor.
FIFA Kulüpler Dünya Kupası öncesinde Tijjani Reijnders, Rayan Ait-Nouri, Rayan Cherki ve Marcus Betinelli transferlerini açıklayan Manchester City, son olarak Sverre Nypan'la kadrosunu güçlendirdi.
Maximo Perrona, Kyle Walker, Kevin De Bruyne, Juma Bah ve Scott Carson ise takımdan ayrılan isimler oldu.
Takımdan ayrılma ihtimali bulunan isimlerden Ederson için son karar verildi. Athletic'te yer alan habere göre eski kalecisi James Trafford'u transfer etmeye hazırlanan Manchester City, Ederson'u kadroda tutma kararı aldı.
Brezilyalı kaleci, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin transfer gündeminde yer alıyordu.
Burnley'de forma giyen James Trafford'la 5+1 yıllık sözleşme imzalayacak Manchester City, transfer için 27 milyon sterlin ödeyecek.
Ederson'un takımda kalacağı, bir diğer kaleci Stefan Ortega'yla ise yolların ayrılmasının planlandığı ancak henüz kesinleşen bir durum olmadığı belirtildi.
-
Levrekovisky 1 ay önce Şikayet EtEderson mu fiyatson mu her neyse olduğu yerde kalsın.Beğen Toplam 1 beğeni
-
Bir vatandaş 1 ay önce Şikayet EtYine yeni yeniden, çok geç kaldınız.Beğen Toplam 1 beğeni
-
Misafir 1 ay önce Şikayet EtDoğrucu, ondan mı 4 2 yenildiniz iyi transfer yapmışlarmışşşşBeğen
-
ruhi 1 ay önce Şikayet Etdünkü şaktarın kalecisini alın. kedi fare gibi oynuyordu bjk forvetleriyle. birde sağ açıkları. müthiş adam. aklını aldı solbekin.Beğen Toplam 2 beğeni
-
Erol Güney 1 ay önce Şikayet EtKaleciye bence hiç iş düşmediBeğen
-
Eleştirici 1 ay önce Şikayet EtGS kaleci problemi yok Okan bir daha düşünsünBeğen Toplam 2 beğeni