Galatasaray yeni kalecisini buldu! Daha 23 yaşında

Kaleci arayışlaırını sürdüren Galatasaray'ın Antwerp forması giyen Senne Lammens ile ilgilendiği iddia edildi.

Galatasaray yeni kalecisini buldu! Daha 23 yaşında
Galatasaray yeni kalecisini buldu! Daha 23 yaşında
GİRİŞ 11.07.2025 21:04 GÜNCELLEME 11.07.2025 21:04
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Fernando Muslera'nın takımdan ayrılmasının ardından kaleci arayışına bürünen Galatasaray için flaş bir iddia ortaya atıldı.

Nieuwsblad'da yer alan habere göre; sarı-kırmızılı ekip, Antwerp forması giyen Senne Lammens ile ilgileniyor. Haberde, Belçika ekibini 23 yaşındaki kalecinin satışına sıcak baktığı bildirildi. Öte yandan Lammens için birçok Premier League ekibinin de devrede olduğu aktarıldı.

Senne Lammens
GEÇEN SEZONKİ PERFORMANSI

Geçtiğimiz sezon Antwerp forması ile tüm kulvarlarda 44 maça çıkan Belçikalı file bekçisi bu müsabakalarda 56 gol yedi, 10 maçta da kalesini gole kapadı.
 

KAYNAK: BEIN SPORTS
Seyfullah Kaygusuz Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah Kaygusuz

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Vatandaşın biri 1 ay önce Şikayet Et
    Şu ana kadar ismi geçen kaleciler ve bu çocuk da dahil hiç biri Günay Güvenç den iyi değil. Bence kaleyi Günay haketti
    Cevapla
  • isimsiz 1 ay önce Şikayet Et
    44 maç 56 gol. günay 1.kaleci olsun.
    Cevapla
  • Melissss 1 ay önce Şikayet Et
    Malallah boş geçmemiş :)
    Cevapla