Ziyech ve Zaniolo'nun vergileri kaldı

Bir dönem Galatasaray'da oynayan Hakim Ziyech ve sezon başında İtalya'ya kiralanan Nicolo Zaniolo'nun yüklü miktarda vergi borcu ortaya çıktı.

GİRİŞ 30.06.2025 17:09 GÜNCELLEME 01.07.2025 15:43
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

        
HABER 7 - ÖZEL

Küçükçekmece Vergi Dairesi Müdürlüğü, ilan.gov.tr adresi üzerinden Galatasaray'ın iki futbolcusuna yönelik "ödeme emri" yayınladı.

Her ikisi de Aralık 2024'e ait olan dönem borçlarının aynı kaldığı, ödeme yapmaları için bir ay süre verildiği duyuruldu.

İlanda ayrıca, iki ismin de yazılı adreslerine gidildiği ancak burada bulunmadıkları vurgulandı.

İki futbolcuya yönelik ödeme emrinin bir örneği.

Hakim Ziyech'in vergi dairesine olan borcu 23 milyon 676 bin TL iken hala Galatasaray'ın sözleşmeli futbolcusu olan Nicolo Zaniolo'nun borcu 14 milyon 110 bin TL seviyesinde.

Galatasaray, Hakim Ziyech'e sezon başı 2 milyon 850 bin Euro ödeme yapıyordu. Oyuncu, ara transfer döneminde bedelsiz olarak Katar ekibi Al-Duhail'e gitti ve burada da serbest kaldı.

Nicolo Zaniolo ise Şubat 2023'te 15 milyon Euro bonservis bedeliyle Galatasaray'a katıldı. Son olarak İtalya Serie A ekibi Fiorentina'da kiralık oynadı. Floransa temsilcisi, Zaniolo'nun satın alma opsiyonunu kullanmayınca oyuncunun İstanbul'a geri döneceği belirtildi.

Ziyech'in borcunda, gecikme faizi 2 milyon 480 bin TL iken, Zaniolo'da bu rakam 1 milyon 478 bin TL.

KAYNAK: HABER7
Ramazan Dengiz Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR 18
  • misafir 6 saat önce Şikayet Et
    tff vergi borcu olanların transfer onayını vermeyecek
    Cevapla
  • karabahtim 23 saat önce Şikayet Et
    Haydi Zaniolo neyse, ama Ziyeh Müslüman değilmiydi? Vergi borcu, Kul hakki olarak geçmiyormu?
    Cevapla
  • Misafir 1 gün önce Şikayet Et
    türkiye başıboş avrupa'da adamı oyarlar
    Cevapla
  • Misafir 1 gün önce Şikayet Et
    devlet kırmızı bülten çıkarıp borcu alsın veya 6s üzerinden alsın bir isyerinden ayrılırken alacak verecek yapılıp kalan veriliyorsa bu yüzden 6s devlet karşı borçlu olması lazım
    Cevapla
  • Misafirrrrr 14 saat önce Şikayet Et
    25GS 25GS 25Gs ⭐⭐⭐⭐⭐
    Cevapla
  • Misafir 1 gün önce Şikayet Et
    Avrupada işveren işçisini vergisini maaşından keser ve naaşını öyle yatırır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle