Galatasaray'da kaleci çıkmazı! Yıldız isim kararını verdi

Fernando Muslera'nın ardından kaleci arayışlarını sürdüren Galatasaray'ın listesindeki Marcin Bulka transferle ilgili kararını verdi.

Galatasaray'da kaleci çıkmazı! Yıldız isim kararını verdi
Galatasaray'da kaleci çıkmazı! Yıldız isim kararını verdi
GİRİŞ 19.06.2025 20:50 GÜNCELLEME 19.06.2025 20:50
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da takımdan ayrılan Fernando Muslera'nın ardından kaleye kimin geçeceği belirsizliğini koruyor.

Sarı-kırmızılılar, birçok isimle ilgilenirken adaylar arasında Fransa Ligue 1 ekibi Nice'in 25 yaşındaki kalecisi Marcin Bulka da yer alıyor.

Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği isimlerden biri olan Bulka, transferle ilgili kararını verdi. L'Equipe'te yer alan haberde Bulka'nın kulübü Nice'le yeni sözleşme görüşmelerinde henüz ilerleme kaydedemediği ve Nice'in 25 yaşındaki kaleciyi bu yaz satmak istediği belirtildi.

Marcin Bulka

Ancak Habere göre Bulka, Şampiyonlar Ligi faktörüne rağmen Bulka, Galatasaray'ın teklifine sıcak bakmıyor. Sarı-kırmızılıların bu transfer için 20 milyon euro ödemeye hazır olduğu ifade edildi.

Nice formasıyla geçtiğimiz sezon 40 maça çıkan Polonyalı eldiven, kalesinde 55 gol gördü. Bulka, 8 maçta ise kalesinde gole izin vermedi.

Bulka, kariyerinde daha önce FCB Escola Varsovia, Chelsea, PSG, FC Cartagena ve Chateauroux formalarını giydi.

Marcin Bulka

Seyfullah Kaygusuz Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah Kaygusuz

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • Ozan 2 ay önce Şikayet Et
    İyi kaleci değil. Çıkmakla çıkmama arasında çok kararsız kalıyor bazen. Bazen kornerlerde de yapıyor
    Cevapla
  • misafir 2 ay önce Şikayet Et
    bu kaleci işini muslera gitmeden 1 yıl önce çözmeniz lazımdı. şimdi elin mahkum zor adam bulunur fiyatıda katlarlar. Diğer zorunlu transferlere para gidince kaynakta çok az. Bu şartlarda ben olsam 1.kaleci olarak cepteki Günay la iktifa ederim. Günaya gelecek vadeden bir yedek bulurum.
    Cevapla
  • 2025* 2 ay önce Şikayet Et
    Galatasarayın en büyük zaafı kaleci sorunu yaşadığında. Çünkü ne zaman ki kaleci sorunu yaşıyor o yıllarda şampiyon olamıyor.
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Kovaçeviç
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Sırf para yemek için mi yapılıyor. 5 milyon bile çok buna . Eyüp sporun kalecisi ve kendi kalecinin buna 10 basar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle