Galatasaray'ın 20'lik genci 'tatil zamanı değil' dedi, salona kapandı
Galatasaray'ın 20 yaşındaki futbolcusu Ali Turap Bülbül, yeni sezon öncesi çalışmalarını sürdürüyor.
GİRİŞ 18.06.2025 12:54
GÜNCELLEME 18.06.2025 13:10
20 yaşındaki sağ bek Ali Turap Bülbül, geride bıraktığımız sezonu 1'inci Lig ekibi Ümraniyespor'da kiralık olarak geçirmişti.
Sezon öncesi kampında Galatasaray'a katılacak olan genç futbolcu, tatil döneminde de çalışmalarını sürdürüyor. Özel antrenör Samet Kösemen eşliğinde çalışan Ali Turap Bülbül, dayanıklılık ve çabukluk antrenmanları yapıyor.
Galatasaray'ın 4 Temmuz'da başlayacak sezon öncesi kampına kadar özel çalışmalarına devam edecek olan genç sağ bek, kendisini iyi hazırlayıp sarı-kırmızılı takımda kalıcı olma hedefinde.
Öte yandan Ali Turap Bülbül, geride kalan sezonda Ümraniyespor ile 18 maça çıktı.
YORUMLAR 2
-
misafir 3 saat önce Şikayet EtForma aslanın ağzında günde haftada 6 gün ,günde 8 saat çalış gerekirseBeğen Toplam 2 beğeni
-
Misafir 4 saat önce Şikayet Eto kadar, başarılı olmak istiyorsan çalısacaksınBeğen Toplam 2 beğeni