Transferi ağzından kaçırdı: Okan Buruk canlı yayında 'kaleciyi' söyledi
Galatasaray'da Muslera'nın ayrılığı sonrası kaleci mevkisine yapılacak transfer merak ediliyor. Okan Buruk katıldığı canlı yayında beğendiği ve takip ettiği yerli kaleciyi açıkladı.
Galatasaray'da üst üste 3. şampiyonluğunu elde eden Okan Buruk takımla ilgili açıklamalarda bulundu. Okan Buruk, Ekol TV'de transfer için önemli ifadeler sarf etti.
Kaleci transferi üzerine konuşan Okan Buruk, Muslera'nın ayrılığını açıkladı. Okan Buruk, yerine düşündükleri isim için açık konuştu.
"BERKE ÇOK İYİ OYNADI"
Berke Özer'i beğendiğini söyleyen Buruk; "Türk kaleci havuzumuz çok dar. Berke, bu sezonun en başarılı kalecilerinden biri. Çok iyi oynadı. Takip ettiğimiz bir oyuncu." dedi.

Buruk transfer için; "Yabancı alternatiflerimiz de var. Kendi adımıza karar vermemiz gerekiyor. Net bir kararımız yok şu anda. Osimhen'in durumu da tüm transferler için önemli." ifadesini kullandı.
Ve Berke Özer imzayı resmen attı! Süper Lig'de kaldı

Okan Buruk'un ismini andığı Berke Özer, önceki transfer döneminde Galatasaray'ın ilgisini çekmişti. Eyüpspor forması giyen 24 yaşındaki kaleci 34 lig maçında kalesinde 44 gol gördü. Berke 11 maçta kalesini gole kapattı.
-
AbdulCelil 1 yıl önce Şikayet EtAhmet Kutucu ile takas yapın, hatta kiralık bir kaç oyuncuda EyüpSpor'a verirseniz faydalı olur. Lütfen para verip Berke'yi almayınBeğen
-
Gs li 1 yıl önce Şikayet EtBerke gs nin kalecisi değil ancak yedek olur Altay olabilir daha iyi bir kaleciBeğen