Galatasaray'da ayrılığı 'içeriden' duyurdu: 'Gitmeyi düşünüyor'

Galatasaray'ın eski futbolcusu ve yardımcı antrenörü Ümit Davala, sarı-kırmızılıların gündemini değerlendirdi. Ümit Davala, Galatasaray'dan ayrılmanın eşiğinde olan bir futbolcuyu da duyurdu.

Galatasaray'da ayrılığı 'içeriden' duyurdu: 'Gitmeyi düşünüyor'
Galatasaray'da ayrılığı 'içeriden' duyurdu: 'Gitmeyi düşünüyor'
GİRİŞ 27.05.2025 09:29 GÜNCELLEME 27.05.2025 09:29

Ümit Davala, Galatasaray'daki son gelişmeleri Asist Analiz'de yorumladı.
Galatasaray'ın artık Avrupa'da başarı kazanması beklediğini aktaran Ümit Davala, "Kadro mühendisliğini iyi yapmak lazım" dedi.

Günay Güvenç'in gelecek sezon birinci kaleci olabileceğini söyleyen Davala, "Oynadığı maçlarda iyi kurtarışlar yaptı ve takımı ayakta tuttu. Tecrübeli bir kaleci. Tasarruf yapark birinci kaleci olarak düşünülebilir" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın eski futbolcusu ve antrenörü Ümit Davala

XHAKA MI İLKAY MI?

Romulo için konuşulan 12-13 milyon euro seviyelerinin fazla olduğunu dile getiren Ümit Davala, "Daha düşük rakama olur ama o da soru işareti. Anadolu takımlarından büyük takımlara gelen futbolcular çok farklı olabilir. Bu paralara hiç gerekli bir transfer değil" şeklinde konuştu.

İlkay Gündoğan ile Xhaka arasında İlkay'ı tercih ettiğini belirten Davala, "Aralarında yaş farkı olmasına rağmen ilkay'dan yanayım. 1+1 yıllık sözleşme olabilir. 1-2 sene daha oynasın, bıraksın" sözlerini sarf etti.

"KENDİSİNE BİR TAKIM BULACAKTIR"

Ümit Davala sezon sonunda Galatasaray'da beklediği ayrılığı da duyurdu.

Kerem Demirbay'ın Galatasaray'dan ayrılmasını beklediğini ifade eden Ümit Davala, "Kerem Demirbay bence sezon sonu kendisine bir takım bulacaktır. Gitmeyi düşünüyordur. Oynayacak bir takım arayacaktır" dedi.

Kerem Demirbay

Ramazan Dengiz Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Ramazan Dengiz