Okan Buruk'tan 5-1'lik galibiyet sonrası şampiyonluk sözleri
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, "Bizim için final oynamak ve kupayı kazanmak önemli. Ligin yanında bunu götürmek önemli. Finalin heyecanını yaşayacağız." dedi.

Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçında Konyaspor'u deplasmanda 5-1 mağlup eden Galatasaray finale yükseldi.
Karşılaşmanın ardından sarı-kırmızılıların teknik direktörü Okan Buruk açıklamalarda bulundu.
Okan Buruk'un açıklamaları şu şekilde:
"Finalin heyecanını yaşayacağız"
"Bu çeyrek final ve yarı finale bakınca, hikayesi, oyunu daha farklı oldu. En büyük nedenlerinden birisi istememiz. Bu maçın ne kadar önemli olduğunu tüm oyuncularım gösterdi. Bazı mevkilerde değişiklik yaptık. Onların performansları sevindirici. Onlara verdiğimiz şanslar önemliydi. En önemlisi, maçtan sonra taraftarımızla birlikte kutlamak. Maç sonu birleştik yine her zamanki gibi. Bizim için final oynamak ve kupayı kazanmak önemli. Ligin yanında bunu götürmek önemli. Finalin heyecanını yaşayacağız. Oyuncularıma teşekkür etmek istiyorum. Son 3 lig maçı ve Fenerbahçe maçında bunu gösterdik. Bizim için önemli bu."
"Çok kolay bir şekilde rakip kaleye gittik"
"Oyun olarak üstüne koyduk. Bugün de büyük bir bölümde, belirli dakikalar dışında rakibimize az pozisyon verdik ama belli bölümlerde verdiğimiz pozisyonlar oldu. Son maçlara bakınca rakiplerimize çok pozisyon vermedik. Pas trafiğimiz çok iyiydi, sahaya doğru yerleştik. Baskıyı hep kırdık ve kolay bir şekilde kırdık. Çok kolay bir şekilde rakip kaleye gittik. Kaçırdığımız pozisyonları atsak daha farklı da olabilirdi."
-
Misafir 1 saat önce Şikayet EtTebrikler Okan hoca.Beğen Toplam 2 beğeni
-
Misafir 2 saat önce Şikayet EtAynenBeğen
-
Diriliş 2 saat önce Şikayet EtAvrupa'da da görüyoruz sizi başınıza çalın kupayı da şampiyonluğu da. Avrupa fatih imiş gs dırttttt o yıllar önceydi....Beğen Toplam 1 beğeni
-
Cimbombom 2 saat önce Şikayet EtDikkat et velet. Avrupa kupasını Terim'in 4. yılında ŞL grubunda Chelsee'den 5 gol yedikten sonra UEFA kupasına kalıp birdaha hiç yenilmeyerek, karşımıza kim çıktıysa eze eze devirerek kazandık. Bu da Okan'ın 3. şampiyonluğu, seneyede 4. yıl oluyor.Beğen Toplam 7 beğeni
-
Misafir 2 saat önce Şikayet EtNe kadar kibirli ve sevimsiz birisiBeğen Toplam 3 beğeni