Galatasaray gelecek sezonun ilk transferini bitirdi! Kulüp ve oyuncuyla el sıkıştı

Gelecek sezon kaleci transferi yapmayan isteyen Galatasaray'ın, Berke Özer ve Eyüpspor ile anlaşma sağladığı iddia edildi.

GİRİŞ 09.04.2025 19:27 GÜNCELLEME 09.04.2025 19:27
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de ve Türkiye Kupası'nda şampiyonluk isteyen Galatasaray, gelecek sezonun kadro planlaması yapmaya başladı. Kaleci transferi gerçekleştirmek isteyen sarı-kırmızılılar, Eyüpspor forması giyen Berke Özer'in transferinde son aşamaya geldi.

ANLAŞMA SAĞLANDI!

Fotomaç'ın haberine göre; Galatasaray, Eyüpspor ve Berke Özer ile el sıkıştı.

Bu sezon 29 maçta forma giyen Berke Özer'in piyasa değeri 5 milyon Euro olarak gösteriliyor.

AhmetPolat Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - AhmetPolat

Editör Hakkında

22 Ağustos 1996’da Yalova’da doğdu. Lisans eğitimini 2023 yılında Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2023 yılında İstanbul’da başladı. Şu an Haber7.com’da spor editörü olarak meslek hayatını sürdürmektedir.
YORUMLAR 38
  • BJKLİ 1 hafta önce Şikayet Et
    Gsnin ve Fenerin Eyüp maçları yaklaşıyor ya GS böyle transferleri ve görüşmeleri sever.. Aklı bulandırır sonrada vazgeçer :)
    Cevapla
  • Turan Şahin 1 hafta önce Şikayet Et
    Berke alınmasın Çünkü fernerli Taraftar olarak İstemiyoruz Kardeşim
    Cevapla
  • misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Bu kişi şimdi GS FB derbisinde nasıl rahat oynayacak olmaz.yazıklar olsun. artık bunları bazıları öğrensinler.
    Cevapla
  • Kırsehirli 1 hafta önce Şikayet Et
    Gs'ye laf sokan kaleci :)
    Cevapla
  • Misafir99 1 hafta önce Şikayet Et
    Fener alsın irfan bayatın yerine gs alt yapısından çıkarsa daha iyi fenerli adama en önemli yer teslim edilmez.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle