Galatasaray radarına aldı! Muslera'nın yerine kimsenin beklemediği aday
Galatasaray, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Fernando Muslera sonrası için kaleci arayışında... Sarı-kırmızılılar için sürpriz bir kaleci ismi gündeme geldi.
Süper Lig'de en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin 4 puan önünde zirvede yer alan Galatasaray, yeni sezon planlarına şimdiden başladı.
Sarı-kırmızılılar, Fernando Muslera sonrası için hazırlık yapıyor.
Sezon sonunda Uruguaylı file bekçisinin emekli olması beklenirken sarı-kırmızılı yönetim, alternatif arayışlarına başladı.
STEFAN TARNOVANU ADAYLAR ARASINDA
Rumen basınında Sport'ta yer alan habere göre; Steaua Bükreş forması giyen Stefan Tarnovanu, Galatasaray'ın kaleci adayları arasına girdi.
Galatasaray ile birlikte İtalyan devi Napoli'nin de ilgilendiği söylenen Tarnovanu için iki kulübün temsilcilerinin FCSB ile Olympique Lyon arasında oynanacak maçta tribünde oturacağı belirtildi.
Diğer taraftan Bükreş ekibinin Başkanı Gigi Becali'nin 24 yaşındaki kaleci için en az 10 milyon Euro talep ettiği aktarıldı.
47 resmi maçta FCSB kalesini koruyan Rumen kaleci, 19 karşılaşmada kalesini gole kapadı.
-
selim 3 gün önce Şikayet EtBu Becali Daha Kaç Kere Dolandıracak Bizi Rumen mafyası Nekadar Çöp Varsa Satıyor adam bize açın bi araştırın.Beğen
-
Gültepeli,BjK 4 gün önce Şikayet EtAlırrlarrr baroonn çokk bunlardaaBeğen
-
önder 4 gün önce Şikayet EtHatipoglu kimseyi almasın aldıkları ortada cuesta ,jokobs jelert morata frenkovski kutucu hepsi çöpBeğen
-
Mehmet 4 gün önce Şikayet EtGalatasaray ya türk kaleci lazım.bizim ikinci kalecimiz fazlasıyla yeter..masraf çıkarmayın.Beğen Toplam 1 beğeni
-
Misafir 4 gün önce Şikayet Etkaleci transferini su jelert,Cuesta , Jacobs kim aldıysa onu uzak tutun yeter belliki adam futbol özürlü!!!?Beğen