Sergen Yalçın, Galatasaray'a reçeteyi verdi: Tek ilaç var
Teknik direktör ve futbol yorumcusu Sergen Yalçın, Galatasaray'ın yaşadığı performans düşüşü ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.
Teknik direktör ve futbol yorumcusu Sergen Yalçın, Galatasaray'ın içinde bulunduğu durumu değerlendirdi.
KAFA Sports'da Sarı-Kırmızılı takımın yaşadığı performans düşüşü hakkında çarpıcı ifadeler kullanan Yalçın, "Galatasaray'da her şey sallantıda şu an" dedi.
Galatasaray'ın tekrar ayağa kalkması için Okan Buruk'u işaret eden Yalçın, "Tek ilaç hocadır. Okan Hoca'nın bu gidişatı değiştirecek tek isim olması gerekiyor. Duruş anlamında bir teknik direktör böyle zamanlarda lazım. İşler iyi giderken teknik direktöre ihtiyaç yok ki. Zaten kazanıyor takım ama işler kötü gittiği zaman, motivasyon ve psikoloji bozulduğu zaman orada teknik direktörün bütün camiayı toplaması gerekiyor. Hem taraftarı hem oyuncuları, gerekirse yönetimi, medyayı..." ifadelerini kullandı.
"AVRUPA'DAKİ BAŞARISIZLIK OKAN BURUK'IN KARİYERİNİ ÇOK ETKİLEDİ"
Okan Buruk'un Türkiye'de başarılı olduğunu söyleyen Sergen Yalçın, "Bu kadro zaten lige yüzde 40, 45'le başlıyor. Son iki senedir Fenerbahçe ve Galatasaray lige yüzde 50'lerle başlıyor. Hangi ligde var yüzde 50 ile şampiyonluk yarışına başlayan bir takım. Belki Almanya'da Bayern Münih vardır. Dünyanın hiçbir yerinde yok. Eleştirilen şu aslında; Avrupa'daki başarısızlık Okan Buruk'un kariyerini çok etkiledi" dedi.
Galatasaray'ın her geçen gün oyun olarak geriye gittiğini vurgulayan Sergen Yalçın, "Bunu da toparlayacak olan Okan Hoca. Buradan artık lig şampiyonluğunu kaybedersen ki kaybedebilir. 4 puan hiç önemli değil 11 maç var daha. O zaman büyük sorun yaşar Okan Hoca artık. Esas sorunları o zaman yaşayacak. Bu çok büyük bir hayal kırıklığı olacak" şeklinde konuştu.
-
misafir 1 ay önce Şikayet Et%50 ile şampiyonluk yarışına başlayan hangi lig mi var. almanya var, (Bayern) hollanda var (psv i,Ajax) ispanya var ( Barça, real) Portekiz var, (porto, benfica) geçen sezona kadar da italya vardı sergen avrupa futbolunu takip etmiyor herhalde. tüm avrupada kulüpjer arasındaki uçurum giderek büyüyor. ligler bir kaç takımla oynanır hale geldi. çoğu kulüp artık figüran rolündeBeğen Toplam 1 beğeni
-
Misafir 1 ay önce Şikayet EtAsıl kötü giden şu: OKAN HOCA da biliyor Yapı sayesinde puanlar aldığını ; teknikdirektör olsrak kendini ispatlamış biri değil bence...Abi ile abla ile bir yere kadarBeğen
-
Beşiktaş Çarşı 1 ay önce Şikayet EtHakemlerin desteğiyle yürüdüklerini herkes biliyor. Esas soru bu hakemler nasıl böyle pervasızcsa destek veriyor. Neye, kime yada kimlere güveniyorlar. Avrupada gördük köy tskımları 4-5 attı. Normalde ligde ilk beşe giremezler.Beğen Toplam 2 beğeni
-
misafir 1 ay önce Şikayet Etboş konuşma,kendi takiminla ilgilenBeğen Toplam 2 beğeni
-
birkan 1 ay önce Şikayet Etsen yenseydin o zamanBeğen Toplam 2 beğeni
-
Doğrucu 1 ay önce Şikayet EtOkan hocanın bu kadar eleştiri almasının sebebi birincisi eleştirilere kulak tıkaması, kendini geliştirmemesi, ikicisi ise Avrupa'daki başarısızlık. Her yıl benzer bir şekilde elenir ve başarısız olursan eleştiri alırsın tabi. Ama Okan hoca kadar yönetimde de hata var.Beğen Toplam 2 beğeni
-
Galatasaray 1 ay önce Şikayet EtOkan artık gitmeli. Fatih hoca derhal gelmeli, yoksa şampiyonluk gidiyor. Takım gittikçe geriliyor. Milyonlarca dolar harcandı, oyun rezil.Beğen Toplam 1 beğeni