Galatasaray ve hakem sözleri gündem olan Babel'e Ümit Karan'dan tepki
Futbol yorumcusu Ümit Karan, Ryan Babel'in gündem olan Galatasaray ve hakem sözlerine tepki gösterdi.
Hollandalı eski futbolcu Ryan Babel'in Fenerbahçe ve Galatasaray'la ilgili bir podcast yayınında kullandığı sözler gündem olmuştu.
Şimdilerde futbol yorumcusu olan Ümit Karan, Babel'in sözlerine TV100'de cevap verdi.
"OTURDUĞU YERDEN SALLAMAKLA OLMUYOR"
Ryan Babel'in Galatasaray'da hiçbir başarısının olmadığını belirten Ümit Karan, "Ona rağmen benden 3 katı fazla maaş almıştır. Buradaki hakem meselelerini çözmek istiyorsa yorumu varsa gelsin konuşsun. Oturduğu yerden sallamakla olmuyor" ifadelerini kullandı.
"ETKİLEŞİM KASMAK İÇİN BÖYLE BİR YOLA BAŞVURDU"
Babel'in şöhretini kaybettikten sonra depresyona girdiğini öne süren Ümit Karan, "Bu adamı ülkesinde kimse tanımıyor. Sokakta yürüse kimse dönüp selam bile vermez. Burada paşa gibi yaşıyordu. Klipler çekti, şarkılar söyledi. Ün ve şöhretini kaybetti depresyona girdi. Sosyal medyadan etkileşim kasmak için böyle bir yola başvurdu. Böylelerine prim vermeyin" şeklinde konuştu.
RYAN BABEL GALATASARAY İLE İLGİLİ NE SÖYLEDİ?
Geçtiğimiz günlerde Galatasaray günleriyle ilgili konuşan Babel, "10 sene boyunca Türkiye'de oynadım. Dört farklı takımda oynadım. İki küçük kulüpte, iki büyük takımdan oynadım. İtiraf etmeliyim Galatasaray'da oynarken bazı maçları kazanırdık. Biliyordum ki 'Bugün çok şanslıydık' bugün şanslıydık çünkü hakem bize yardım etti" dedi ve bu sözler sosyal medyada gündem oldu.
Daha sonra konuya dair bir açıklama daha yapan Ryan Babel, sözlerinin yanlış anlaşıldığını ifade ederek "Dün yayımlanan röportajın ardından gündemi meşgul eden bir yanlış anlaşılma ortaya çıkmıştır. Bugün, sözlerimin çarpıtıldığını ve yalnızca Galatasaray’a karşı olumsuz bir algı yaratmak amacıyla kullanıldığını görüyorum. Oysa ki röportajımda üç büyük kulüp söz konusu olduğunda hakem kararlarındaki farklılıkları açıklamaya özen gösterdim, tıpkı diğer birçok ligde olduğu gibi. Üç sezon boyunca formasını giydiğim kulübü kötülemek gibi bir niyetim olmadığını belirtmek isterim, özellikle de Galatasaray’ın son iki yıldaki arka arkaya kazandığı şampiyonluklar göz önünde bulundurulduğunda. Bu sezon, Galatasaray’ın liderliğini sürdürerek 5. yıldızı kazanacağına yürekten inanıyor ve takıma başarılar diliyorum" sözlerini sarf etti.
-
Uzman 6 saat önce Şikayet EtÜmit Karan noldu da bu kadar gocunuyorsun?Sen de bu yorumunla etkileşim kasmıyor musun?Babel'le beraber mi oynadın, o zamanlar kulübün içinde miydin de adamın sözlerini yalanlıyorsun? Sadece Babel değil, bugüne kadar hakeminden oyuncusuna, yorumcusundan yöneticisine kadar kimler neler neler itiraf etti. Kulağının üstüne yatmaya veya devekuşu gibi başını kuma gömmeye gerek yok.Beğen
-
Yalanmı 7 saat önce Şikayet EtDoğrular acıtır ümit haaa bide sende takipçi kasmak için çok itici oluyorsun bu yüzden her gittiğin programda bir sene durabiliyorsun ki oda yapılan sözleşme gereği yoksa aynı gün kapıya koyarlar. Bide çok müthiş teknik direktörlük yaptın oradan da kovuldunBeğen
-
mustafa 7 saat önce Şikayet EtEvet yıllardır galatasaray gerçeği bu nasıl şampiyon oldukları belli sadece babel değil böyle itiraflar geliyor.Beğen
-
Merhaba 8 saat önce Şikayet EtÜmit bey sende otudugun yerde konuşuyorsun o da far ne bu kadar tepki veriyorsunBeğen Toplam 1 beğeni
-
Misafir 10 saat önce Şikayet Etgerçekler acıdır ümit karan neden tepki veriyon yalanmı konuşutorBeğen Toplam 1 beğeni