Okan Buruk'tan yabancı VAR hakemine sert tepki!

Trendyol Süper Lig'in 20. haftasında Galatasaray, deplasmanda Hatayspor ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından Teknik Direktör Okan Buruk, Belçikalı VAR hakemi Jan Boterberg'e tepki gösterdi.

Okan Buruk'tan yabancı VAR hakemine sert tepki!
Okan Buruk'tan yabancı VAR hakemine sert tepki!
GİRİŞ 17.01.2025 23:00 GÜNCELLEME 17.01.2025 23:02
Bu Habere 126 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'in 20. haftasında Galatasaray deplasmanda Hatayspor ile 1-1 berabere kaldı.

Sarı kırmızılılarda teknik direktör Okan Buruk maçı beIN SPORTS'a değerlendirdi.

"MAÇIN ÖNEMİNİ ANLAMADIK!"

"Belli bir dakikadan sonra yavaş hareketler yaptık. Uzun paslar yaptık. İkinci yarının başındaki değişiklikler oyunu hızlandırmak içindi. Maçı kazanmak için çok fazla pozisyona girdik. Top girmedi bir türlü. Sona doğru da yine kötü kullandığımız çok fazla pozisyon var. Bu kadar pozisyona girdik ama 5-6 tane daha pozisyona girebilirdik. Oyuncularımın mücadelesinden memnunum. İlk yarıyı saymıyorum. Maçın önemini anlamadık. Kötü işler yaptık. Rakibimize öne geçme ve dirençli olma şansı verdik. Oyun içinde iyi niyet de vardı. Bitiriciliğimiz iyi olsaydı çok rahat maç olabilirdik. 17 deplasman maçında galibiyetimiz vardı. Geçen sene de burada puan kaybı yaşamıştık. Kulübeden gelen oyuncularımız elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. Oyun iyi giderken ikinci santrforu da oyuna aldık. Barış hem yoruldu gözüküyor hem devam edecek gibi duruyor. Batshuayi hamlesi yaptık. Batshuayi'nin daha iyi bir şekilde katkı vereceğini bekleyebilirdik. Erken gol bulmamıza rağmen oyunu çeviremedik.

YABANCI VAR HAKEMİNE TEPKİ!

İlk yarı çok net penaltı pozisyonumuz vardı. Yabancı VAR geldi diye eleştirmeyecek değiliz. Nasıl Türk hakemlerini eleştiriyorsak onlarda bu eleştirilerden nasibi alacak. Eli topa götürme dünyanın neresinde olursa olsun penaltıdır. Oyun kurmak için orta saha oyuncusuyla devam etmek istedik."

AhmetPolat Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - AhmetPolat

Editör Hakkında

22 Ağustos 1996’da Yalova’da doğdu. Lisans eğitimini 2023 yılında Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2023 yılında İstanbul’da başladı. Şu an Haber7.com’da spor editörü olarak meslek hayatını sürdürmektedir.
YORUMLAR 126
  • Misafir 3 hafta önce Şikayet Et
    kolay değil 40 yıldır alışmışlar kollanmaya
    Cevapla
  • kadir 3 hafta önce Şikayet Et
    buda fatih terimin başka versiyonu hep kendilerine çalacak yere atacaklarlar sanki bunlardan başka takım yok diğerleri ölsün mantığındalar her türlü yanlışı yapmalarına rağmen en dürüst bunlar olacak.
    Cevapla
  • Misafir 3 hafta önce Şikayet Et
    Neremiz doğru ki bizim? Bir varımız eksiikti, onu da futbolumuza ekledik. Konuşulacak, itiraz edilecek, bir bahanemiz daha vaaaaar artık.
    Cevapla
  • Ali Can 3 hafta önce Şikayet Et
    Her ikisi de penaltı değil.....Hakemlerle hataydan geçen yıl olduğu gibi yine puan Çalmışsınız cüce efendi...
    Cevapla
  • Mit araştırsın 3 hafta önce Şikayet Et
    50 maç hak yesinler. Bir kaç maç hakları yensin. Maçı koparınca aleyhlerine bir kaç karar verilsin. Bazen son dakikalarda haksız yere kullanıp maçı koparsın. Özeti bu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle