Okan Buruk: Maçı bitirmemiz gerekiyordu
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, "Maçı bitirmemiz gerekiyordu. Daha iyi savunmayla maçı bitirebilirdik" dedi.
Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nin 6. haftasında konuk olduğu İsveç temsilcisi Malmö ile 2-2 berabere kaldı.
Karşılaşmanın ardından sarı-kırmızılıların teknik direktörü Okan Buruk açıklamalarda bulundu.
Okan Buruk'un açıklamaları şu şekilde:
"Maçı bitirmemiz gerekiyordu"
"Maçın başını çok iyi oynamadık. Devre arası da konuştuk. Kendi kimliğimizi koyamadık. İkinci yarıda istediklerimizi yaptık. Topa sahip olduk, acele etmedik, pozisyona girdik, öne geçtik. Buraya çok eksik geldik ve Davinson'un sakatlığı, yorgunluklar, değişiklikler yaptık. Son bölümü çok iyi oynamadık. İyi savunamadık. Değişiklikler yaptık. Jelert'in ayağı ağrıdığı için değişiklik de istedi. Çok fazla seçeneğimiz de yoktu. Hepimizin olduğu pozisyonda gol yedik. Onda üzülüyoruz. Maçı bitirmemiz gerekiyordu. Daha iyi savunmayla maçı bitirebilirdik. Son dakikalarda iyi savunma yapamadık."
"İlk 8'de çıkmak istiyoruz"
"Üzgünüz. Ama tabii ki 2 puan ortalamasıyla devam ediyoruz. Bundan sonra iç saha maçı ve Ajax maçını kazanıp, ilk 8'de çıkmak istiyoruz."
"Daha kötüye gitmemesini istedi"
"Davinson ayağında bir ağrı hissetti. Devam etmedi. Onunla ilgili bakacağız. Jelert'te yorgunluk ağrısı oldu. Önemli olduğunu düşünmüyorum. Davinson'da herhalde ufak bir ağrısı oldu. Daha kötüye gitmemesini istedi. Bu zor dönemde oyuncu azaldıkça benim için de işler zorlaşıyor."
"Elimizdeki maçı son dakika golüyle verdik"
"Bizim için zor bir dönem. Çok sakatımız var. Bugün bunun etkilerini gördük. İnşallah en kısa sürede oyuncularımızı toparlayacağız. Bugünkü beraberlik, son dakika golü bizi üzdü. Burada ilk 8'de olma şansımızı devam ettiriyoruz. Bizim açımızdan olumlu yanı bu. Elimizdeki maçı son dakika golüyle verdik."
"Hakim Ziyech, bizim oyuncumuz"
"Hakim Ziyech, bizim oyuncumuz. Bir sonraki maç için herkes gibi onun da oynama potansiyeli var."
-
Misafir 1 ay önce Şikayet EtOyuncu degistirme hatalarinin eseriBeğen
-
HSYN. 4206 1 ay önce Şikayet EtDevre arasında bir orta saha bir stoper ve kanat olmak üzere 4 trns.şartBeğen Toplam 1 beğeni
-
Recep- 1 ay önce Şikayet EtOKAN HOCAM şu hakim zıyec ile sen bir ilgilen lütfen gönlünü alalım zıyeç bu değil biz BÜYÜK GALATSARAY taraftarı onu ilk geldiğindeki ZIYEC gibi izlemek istiyoruz selamlar.Beğen
-
Recep- 1 ay önce Şikayet EtÖncelikle sana ve sahada emeği geçen ASLAN parçalarına teşekkürler, biz taraftarlar gidişattan çok memnunuz belkide bu beraberlik galibiyetten daha hayırlı, Hele O jelert tam bir jokey olacak heryerden belirdi aynı toreranın yolunda, biraz kendine güveninin gelmesi gerekiyor. Akşam attığı gole bellide ondan çok bizler sevindik, çünkü olmak istiyor. Vel hasıl hepiniz çok iyiydiniz,Beğen
-
Murat 1 ay önce Şikayet EtEfe akman kim yaw ?Babasından dolayı oynatıyorsun Okan hoca ayıp son dakikalarda orta sahayı bitirdin farklı yenilmediğine dua et,Sara çıkar Efe akman oyuna girsin ????????Beğen Toplam 2 beğeni