Victor Osimhen: Icardi ve beni durduramazlar

Galatasaray'ın yıldızı Victor Osimhen, Elfsborg maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Victor Osimhen: Icardi ve beni durduramazlar
Victor Osimhen: Icardi ve beni durduramazlar
GİRİŞ 23.10.2024 20:58 GÜNCELLEME 23.10.2024 20:58
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın yıldızı Victor Osimhen, Elfsborg maçı sonrası açıklamalar yaptı.

Victor Osimhen yaptığı açıklamada, "Zor olacağını biliyorduk. Rakip savunmada iyiydi. Kazandığımız için mutluyuz. Sonlara doğru biraz korkutucu anlar yaşadık. Gol atamadım fakat önemli olan takımın kazanması. Rakibi de tebrik ediyorum iyi mücadele ettiler." dedi.

Icardi ile uyumuna değinen Osimhen, "Icardi ile oynamak heyecan verici. Neredeyse bana asist de yapıyordu. Çok büyük bir oyuncu. Onunla oynamak sıra dışı bir şey. Keyif alıyorum. Birlikte oynadığımızda karşımızda bir savunma duramayacaktır diye düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 3
  • nitekim 4 saat önce Şikayet Et
    2. yarının başındaki golü kaçırmak sana yakışmadı atacaksın o golü
    Cevapla
  • mehmet 4 saat önce Şikayet Et
    e zor yendiniz adamları
    Cevapla
  • ALİ 4 saat önce Şikayet Et
    yunus attıgı golde rizikoya girdi osimene pas vermedi yanlış yaptı ya golu atamasaydı . attıgı gol güzel tenrike deriz lakin bize garanti iş yapan kendine çalışmayan osmimen gibi takım için mucadele eden adam gerek .yunusun uyarılması gerekir.
    Cevapla