'Şoka girdim' diyerek yorumladı! Nihat Kahveci'nin büyük şaşkınlığı

Ünlü yorumcu Nihat Kahveci, Galatasaray'ın deplasmanda Antalyaspor'u 3-0 mağlup ettiği maçı değerlendirdi. Nihat Kahveci, Victor Osimhen'in attığı jeneriklik röveşeta golüne de methiyeler düzdü.

GİRİŞ 20.10.2024 10:56 GÜNCELLEME 20.10.2024 11:40
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Ünlü yorumcu Nihat Kahveci, Galatasaray'ın Antalyaspor'u deplasmanda 3-0 yendiği maçı değerlendirdi. 

Kontraspor YouTube kanalında dikkat çeken ifadeler kullanan Nihat Kahveci, Osimhen'in attığı gol karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.



"ICARDİ'Yİ UNUTTURUYOR"


"Bu şaka ya! Top aşağıda falan değil, en üst noktada. O nasıl bir röveşata golü? Ben bir daha attığım gollerle ilgili hiçbir şey konuşmayacağım." diyerek golü yorumlayan Kahvec, şunları kaydetti:

"Şunu söyleyeyim statta Antalyasporlu taraftarlar da alkışladı. Alkışlamamak imkansız. Ben çocukken hatırlıyorum okul bahçesinde, betonda vuruyordum. Hugo Sanchez diyordum hatırlayanlar bilir.

Bu nasıl bir röveşata golü? Sondan başlatıyor bize. 3-0'dan başlatıyor bize konuşmayı. 2 maçtır işin içinde olmayan Icardi'nin gollerini unutturuyor. Ne diyelim? Gerçekten 100 milyona şapkayı çıkart. Gerçekten böyle bir gol yok. Ben ilk defa yayına böyle bir şok haliyle girdim. Bu kadar iyi röveşata golü uzun zamandır hatırlamıyorum."

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • isimsiz 6 saat önce Şikayet Et
    nihat çok abarttın alex samsunspor attığı rovatasa gölüne izlemeni tavsiye ederim
    Cevapla
  • Misafir 6 saat önce Şikayet Et
    Yahu niye fesatlık, kıskançlık yapıyorsunuz arkadaşlar. Objektif olun demiyorum ama biraz da futbolsever gözüyle izleyin, keyif alın bu spordan. Adam harika bir gol atmış.
    Cevapla
  • Yerli ve Milli 7 saat önce Şikayet Et
    Nihat'ın yorumlarını beğeniyorum beşiktaşlı ama hiç bir zaman amigoluk yapmadı.
    Cevapla
  • enes 10 saat önce Şikayet Et
    Ne abarttın yahu top orta şeklinde gelmiyor önünde havadan inerken rovaşataya kalkıp vuruyor . çocukluğumuz da çok attık böyle golleri . Rovaşata görmek istiyorsan ronaldonun juventustayken attığı gole bak
    Cevapla
  • mustafa 10 saat önce Şikayet Et
    Alex in fenerbahçede attığı golleri hiç izlemediğin belli
    Cevapla