Icardi'nin sözleşmesindeki özel madde ortaya çıktı

Mauro Icardi'nin yurt dışı seyahatleriyle ilgili sözleşmesindeki özel madde ortaya çıktı.

GİRİŞ 08.10.2024 09:19 GÜNCELLEME 08.10.2024 11:33
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'de Galatasaray'ın, Alanyaspor'u 1-0 mağlup ettiği maçın ardından havalimanının yolunu tuttu. Arjantinli yıldızın 1 ay içerisinde 3. kez yurt dışına çıktığı belirtilirken, sözleşmesinde özel bir madde bulunduğu öne sürüldü.

Sabah'ta yer alan habere göre, 1 ay içinde 3. kez yurt dışına çıkan Mauro Icardi'nin sözleşmesinde özel uçak kullanımıyla ilgili özel bir madde bulunuyor.

8 HAK VERİLDİ

Galatasaray yönetiminin, Icardi'ye 1 sezon içerisinde 8 kez yurt dışına çıkma hakkı verdiği ve bu seyahatlerin kulübe faturasının 500 bin dolar civarında olduğu iddia edildi.


 

SÖZLEŞMESİNDEKİ DİĞER DETAYLAR

Galatasaray'da garanti 6, sponsorlar ve Dursun Özbek'in de desteğiyle toplam 10 milyon Euro kazanan yıldız golcünün sözleşmesinde ev kirası ve çocuklarının okulu gibi masrafların karşılanmasına yönelik bonus maddesi de yer alıyor.

31 yaşında Mauro Icardi, bu sezon çıktığı 10 resmi maçta 3 gol ve 2 asist yaptı.

AhmetPolat Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - AhmetPolat

Editör Hakkında

YORUMLAR 36
  • aslankedi 1 saat önce Şikayet Et
    gs hic vergi odemez hep devletten af ister sonra bu pezoya da bu kadar para verir. affetmeyin kardesim en cok paranin dondugu sektor bu sektor hem oyuncular hem klupler vergisini vermeli tipki avrupada oldugu gibi.. gs surekli pis isler yapiyor bakalim sonunda nerde patlayacak
    Cevapla
  • deli veli 1 saat önce Şikayet Et
    suna bak ya gs bu paralari nerden buluyor inanilir gibi degil gizli sponsorlar ensesi baya kalin olanlar anlasilan....
    Cevapla
  • HÜSEYİN 2 saat önce Şikayet Et
    Avrupa'da misyonu tamamlamış ünlü futbolcular Türkiye'de saltanat sürüyor. Hal böyle iken Türk futbolu bundan derin yaralar alıyor. kendi değerlerimize sahip çıkmıyoruz. Ondan sonra kulüpler borç batağında.
    Cevapla
  • Zor iş 2 saat önce Şikayet Et
    Gönderin gitsin etkisiz zaten dünyanın parasini alıyor ligde şampiyonluk için fuzuli Avrupa'da zaten başarı zor gerekmezde
    Cevapla
  • metin mert 2 saat önce Şikayet Et
    sizin gibi adamlar kulüp yönetirse borçları ödeyemezsiniz.kulupler sizin çiftliğiniz.insanlar uyanık olun bunların maçlarına gitmwyin bunlar bu paraları bulamaz kendi şirketinizdeki çalışanlara böyle düşünüyormusunuz iş bilmezler grubu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle