Aslan, Mourinho'nun eski yıldızını getirmek için düğmeye bastı

Galatasaray'ın, Hakim Ziyech'in takımdan ayrılması durumunda Jose Mourinho'nun eski yıldızını transfer etmek için harekete geçeceği öğrenildi.

Aslan, Mourinho'nun eski yıldızını getirmek için düğmeye bastı
Aslan, Mourinho'nun eski yıldızını getirmek için düğmeye bastı
GİRİŞ 03.10.2024 12:49 GÜNCELLEME 03.10.2024 12:58

Trendyol Süper Lig'de ve UEFA Avrupa Ligi'nde başarı isteyen Galatasaray, kadrosunu genişletmek için çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılı yönetim, transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Performansı düşük oyuncuları göndermek isteyen Galatasaray'da ilk hedef Hakim Ziyech ile yolları ayırmak.

ZİYECH GİDERSE GÖZLER İTALYA'YA DÖNECEK

A Spor'un haberine göre; Faslı oyuncunun ayrılmasından sonra Aslan rotasını Serie A'nın yıldızlarından Paulo Dybala'ya çevirecek.

ARJANTİNLİ SICAK BAKIYOR

Jose Mourinho döneminde Roma'nın gözdelerinden olan Arjantinli yıldızın sözleşmesi sene sonunda bitiyor. Uzun süreli sözleşme isteyen Dybala'nın Türkiye'ye gelmeye sıcak baktığı kaydedildi. Okan Buruk'un ise yıldız oyuncunun transferine onay verdiği, 30 yaşındaki Arjantinli futbolcuyu kanat bölgesinde kullanmak istediği kaydedildi.

ASLAN'IN ÖN SÖZLEŞME PLANI

Galatasaray'ın, oyuncuyu ikna edebilirse sene sonunu beklemeden ocak ayında ön sözleşme imzalatmayı düşündüğü aktarıldı.

AhmetPolat Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - AhmetPolat

Editör Hakkında