Okan Buruk'tan Victor Osimhen kararı

Galatasaray'da dünyaca ünlü forvet Victor Osimhen'in, Rigas Skola karşısında riske edilmemesi ve ligdeki Alanyaspor maçına saklanması bekleniyor.

GİRİŞ 30.09.2024 09:58 GÜNCELLEME 30.09.2024 13:35
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da Kasımpaşa maçında sakatlık yaşayan Victor Osimhen ile ilgili karar verildi.

Cim Bom'un dünyaca ünlü forveti Victor Osimhen, ilk gollerini Kasımpaşa karşısında atmıştı. İki kez rakip fileleri sallayan Osimhen, ilk yarıda sol arka adalesinden sakatlanmış ve ikinci yarıya çıkamamıştı.

25 yaşındaki süperstar, "Takım olarak mutsuzuz. Hak ettiğimiz bir üç puan vardı. Çok çalışıp bir sonraki maçı kazanmaya odaklanmamız gerekiyor" demişti.

Önemli bir durumunun olmadığını belirten Nijeryalı forvetin, Rigas Skola karşısında riske edilmemesi ve ligdeki Alanyaspor maçına saklanması bekleniyor.

Nijeryalı golcü, şu ana kadar her maçta skora katkı verdi. 3 asistinin yanına 2 golünü de Kasımpaşa karşısında ekledi. 

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 5
  • Ömer Seyfi. 2 saat önce Şikayet Et
    Fenerbahce ve park maçında çatır çatır futbol oynadık. Takım yorgun düştü. Kasımpasa maçına motive olamadık. Bu beraberlik direk Hocaya yazar. Ders almak lazım.
    Cevapla
  • Gsli23 7 saat önce Şikayet Et
    TORRERİA ve DAVİNSON hariç diğer tüm topçular dinlendirilebilir. Kasımpaşa maçından aldığımız ders bu.
    Cevapla
  • MASK 7 saat önce Şikayet Et
    yahu nereye hak ettin maç üç sıfır koşan takım bir anda durdu ikili mücadeleye girme yok koşma yok hele ikinci yarı ümit bağladığımız baş tacı ettiğimiz barış bir alem sen ise izlemekle meşgulsün bu arada barış neden oynamıyor acaba bana kalırsa salainin alınması zoruna gitti galiba eğer buysa satın gide
    Cevapla
  • VolkanM 5 saat önce Şikayet Et
    Barışın Paok maçındaki performansını göz ardı ediyorsunuz . Takım olarak yorgun çıktık Kasımpaşa maçına. Elbette bu yorgunluğa rağmen ikinci yarı doğru değişiklikler (Nelson/Sanchez - Kerim /Toreira ) yapılsaydı bu sonuç olmazdı.
    Cevapla
  • misafir 7 saat önce Şikayet Et
    Yanlış karar, ligteki maç telefi edilebilir. bu maç daha önemli. osimhenle başla takim öne geçip rahatladığında çıkarırsın oyundan.
    Cevapla