Galatasaray'dan Mourinho'nun sözlerine cevap!

Galatasaray Spor Kulübü Futbol A Takımı Medya ve İletişim Yöneticisi Coşkun Gülbahar, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun açıklamalarına yanıt verdi.

GİRİŞ 25.09.2024 15:19 GÜNCELLEME 25.09.2024 15:36
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Galatasaray derbisi sonrası uzun süre bekletildiği için basın toplantısına katılmadığını ifade etmişti. Galatasaray Spor Kulübü Futbol A Takımı Medya ve İletişim Yöneticisi Coşkun Gülbahar, Mourinho'nun sözlerine cevap verdi.

Coşkun Gülbahar'ın açıklamaları şöyle:

Konuyla ilgili kamuoyuna yanlış bilgilendirme yapıldığı için açıklama yapma gereği duyuyorum. Derbi saat 22.00'de sona erdi ve TFF talimatları gereği iki takım maç sonu flaş röportajlarını 25 dakika içerisinde tamamlamakla yükümlüdür. Ancak ev sahibi kulüp saat 22.40'ta halen futbolcu flaş röportajlarına başlamamıştır. Futbolcu röportajlarına gerekli süre içerisinde başlayamayan ve TFF talimatlarını ihlal eden rakibimizin röportajlarının bitmemesi nedeniyle teknik direktörümüz Okan Buruk 'hazır olmasına rağmen' rakibimizin röportajlarının bitmesini beklemek zorunda kalmıştır. Hocamızı röportaja götürmek için yayıncı kuruluş temsilcileriyle görüştüğümde "Fenerbahçe henüz oyuncularını getirmedi. Onlar bittikten sonra hocayı alabiliriz" demeleri nedeniyle flaş röportaja katılma süremiz gecikmiş, flaş röportajın hemen ardından basın toplantısına geçilmiştir. Basın toplantısı için de süre sınırı her bir kulüp için 20 dakikadır. Ancak o gün basın toplantımız 14 dakika sürmüş, limitten 6 dakika erken sona ermiştir. Özetle kendi oyuncularının röportaja geç gitmesi nedeniyle rakip takım teknik direktörünün basın toplantısına katılımı gecikmiştir, kamuoyunun bilgilerine.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 3
  • misafir34 1 saat önce Şikayet Et
    Mourinho saha sola çamur atacağına özür dile türkiye ve f.bahçe dibe vuran kariyerin için son şansın kovulduğun kulüplerden aldığın tazminatlar her kesin dilinde
    Cevapla
  • ramo 1 saat önce Şikayet Et
    eeee yani
    Cevapla
  • MASK 1 saat önce Şikayet Et
    Egosunu yenecek kadar kaliteli biri değil aklınca kendiniordünaryüs profosöryüs doçentiz falaniz filanis görüyor ama adamın fiyakasını böyle çizerler zaten bu ilk yarının sonunda çeker gider bir sürü bahaneler bulur birde ligimizi aşağılar bu adamı getirenler adam haklı der arkasında durur tazminatını da öder üç gün geçtikten sonra unutulur ama dünya ya rezil olur kim ne derse desin
    Cevapla