İbrahim Hatipoğlu: Kadıköy'e kepenk indirdik

Galatasaray, Süper Lig'de Fenerbahçe'yi 3-1 yendi. Maçın ardından İbrahim Hatipoğlu, Galatasaray Youtube Katıl'da açıklamalarda bulundu.

İbrahim Hatipoğlu: Kadıköy'e kepenk indirdik
İbrahim Hatipoğlu: Kadıköy'e kepenk indirdik
GİRİŞ 22.09.2024 00:01 GÜNCELLEME 22.09.2024 00:01

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Galatasaray deplasmanda Fenerbahçe'yi 3-1 yendi. Galibiyetin ardından sarı kırmızılılar takım otobüsü ile Florya'ya gitti.

Galatasaray Yöneticisi İbrahim Hatipoğlu, Galatasaray Youtube Katıl'da açıklamalarda bulundu.

"Protokol tribününde galibiyetimizin verdiği gururla fotoğraf çektirirken Fenerbahçe yöneticilerinden sular gönderildi. Bir kadın yöneticimize su şişesi isabet etti. Bir kadına su şişesi fırlatmak, bu kadar hoşgörüsüz davranmalarını kınıyoruz. Geçen seneki son maçta boş tribünler önünde sevinenler, bizim seyircimiz varken sahaya girmemizi engellemek için saha girişine kepenk yaptırmışlar. Biz bu akşam Kadıköy'e kepenk indirdik."

Seyfullah KAYGUSUZ Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah KAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL