Kadıköy'de tartışılan anlar! Fenerbahçe penaltı kazandı

Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin 61. dakikasında sarı-lacivertliler lehine verilen penaltı kararı tartışmalara neden oldu.

Kadıköy'de tartışılan anlar! Fenerbahçe penaltı kazandı
Kadıköy'de tartışılan anlar! Fenerbahçe penaltı kazandı
GİRİŞ 21.09.2024 21:35 GÜNCELLEME 22.09.2024 00:23

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe, Ülker Stadı'nda Galatasaray'ı konuk etti. 

Karşılaşmanın 61. dakikasında maç 3-0 Galatasaray üstünlüğüyle devam ederken ceza sahasının sağında topla buluşan Fred, son çizgiye inerek topu kale önüne gönderdi. 



Fred orta açtığı esnada Abdülkerim Bardakcı'nın müdahalesi sonrası yerde kaldı. Karşılaşmanın hakemi Atilla Karaoğlan, Abdülkerim'e sarı kart gösterirken Fenerbahçe lehine penaltı kararı verdi. 

Penaltı atışında topun başına geçen Edin Dzeko, skoru 3-1 yapan golü attı. 



Deniz Ateş Bitnel: Eyyam penaltısı oldu!

Eski hakem Deniz Ateş Bitnel, Fenerbahçe'nin kazandığı penaltı pozisyonu için "Fenerbahçe lehine verilen penaltı yanlış karar... Biraz eyyam penaltısı oldu." yorumunda bulundu.

Fırat Aydınus: Bana göre penaltı yok

Eski hakem Fırat Aydınus, aynı pozisyon için "Fenerbahçe'nin kazandığı penaltıda Abdülkerim sol ayağını yere bastıktan sonra sağ ayağı Fred’e temas ediyor ama burada ilk teması sağlayan da Fred’in sol ayağı. Bu pozisyonda bana göre penaltı yok ama VAR buna karışamaz." dedi.

Seyfullah KAYGUSUZ Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah KAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL