Metin Öztürk'ten Fenerbahçe'ye yanıt! "Kötülüğün mimarı belli"

Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk, Fenerbahçe Kulübü Hukuktan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Fethi Pekin'in açıklamalarına yanıt verdi.

Metin Öztürk'ten Fenerbahçe'ye yanıt! "Kötülüğün mimarı belli"
Metin Öztürk'ten Fenerbahçe'ye yanıt! "Kötülüğün mimarı belli"
GİRİŞ 18.09.2024 18:51 GÜNCELLEME 18.09.2024 18:51
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk, sarı kırmızılı kulübün eylül ayı divan kurulu olağan toplantısında konuştu.

Metin Öztürk, Fenerbahçe Kulübü Hukuktan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Fethi Pekin'in sarı kırmızılı kulüp hakkındaki açıklamalarına yanıt verdi.

Öztürk'ün açıklamaları şöyle:

"Hafta sonu karşılaşacağımız kulübün hukukçu üyesi belli ki başkanı tarafından görevlendirilmiş ve Galatasaray'la ilgili gündemi karıştırmak, camiamız üstünden taraftarlarını konsolide etmek arayışında. Aklınca sabotaj yapmak arayışında. Kendilerine teşekkür etmemiz lazım. Bir süredir anlamadığımız şekilde kulübümüz üzerinden suni gündemler yaratılıyordu. Herhalde 11 yıldır gördüler ki, sahada bir başarı elde edemeyince o zaman dediler ki en iyi bildiğimiz işi yapalım. Galatasaray'ın ayarını bozamayacaksınız. Bu organize kötülüğün mimarı belli. Biz işimize bakacağız. Bu çirkin şeye cevap vermek istemiyorum."
 

Fenerbahçe, Galatasaray'ı 7 ayrı kuruma şikayet etti! Bakanlık da dahil...Fenerbahçe, Galatasaray'ı 7 ayrı kuruma şikayet etti! Bakanlık da dahil...

Seyfullah KAYGUSUZ Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah KAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.
YORUMLAR 31
  • Orhan Kaptan 12 saat önce Şikayet Et
    Karaborsa bilet sat, illegall anlasmalar yap F.B kötü helal
    Cevapla
  • Misafir 12 saat önce Şikayet Et
    Galatasaraya yoneltilen elestirilere nir cevap yok, bu bile nasil bir takim olduklarini, suclu olduklarini gosterir
    Cevapla
  • Hayret 12 saat önce Şikayet Et
    Fb yetkilileri sahada ne yaparsak yapalım rakibin saha dışında en iyi bildikleri ve yaptıkları işi engellemezsek sporda adalet sağlanmayacak onun için ilgili kurumları erkenden uyaralım demişler.
    Cevapla
  • Ahmet 13 saat önce Şikayet Et
    Liderlik elden gidince kuşlardan ses çıkmaya başladı. Yalı çocuğu bu zamandan beri kuşları besliyordu galiba sesleri çıkmaya başladı.
    Cevapla
  • Misafir 13 saat önce Şikayet Et
    valla helal olsun, süper kiviriyorsunuz. tebrik etmek lazım,zor durumdan nasıl sıyrılıp üste çıkılır ders niteliğinde tüm memlekete öğretilmesi lazım gelir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle