Yöneticiler 2 gündür İtalya'daydı! Zalewski kararını verdi

Galatasaray Yönetimi, Roma'da forma giyen Nicola Zalewski'nin transferini tamamlamak için İtalya'ya gitmişti. Sarı-kırmızılı takımın, transferi tamamlayamadığı ileri sürüldü.

Yöneticiler 2 gündür İtalya'daydı! Zalewski kararını verdi
Yöneticiler 2 gündür İtalya'daydı! Zalewski kararını verdi
GİRİŞ 12.09.2024 18:01 GÜNCELLEME 12.09.2024 18:01
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

İtalya Serie A'nın güçlü temsilcilerinden Roma'da forma giyen 22 yaşındaki Polonyalı oyuncu Nicola Zalewski'nin transferle ilgili kararını verdiği öne sürüldü.

Galatasaray Yönetimi, Roma'da forma giyen Nicola Zalewski'nin transferini tamamlamak için İtalya'ya gitmişti. Sarı-kırmızılı takımın, bu transferde mutlu sona ulaşmaya çok yaklaştığı fakat oyuncunun kararı sonrası transferi gerçekleştiremediği iddia edildi.

İtalyan gazeteci Di Marzio'nun haberine göre; Nicola Zalewski, Roma'da kalmaya karar verdi. Galatasaray, İtalya'da kalmak isteyen Zalewski'yi ikna etmek için çalışmalarını sıklaştırdı.



ALTERNATİF İSİMLERLE DE GÖRÜŞÜLÜYOR

Haberde, Zalewski'nin olumsuz cevabı sonrası Galatasaraylı idarecilerin diğer taraftan da alternatif isimlere yöneldiği ve İtalya'dan iki futbolcu ile daha görüşmeler yaptığı belirtildi.

Güncel piyasa değeri 12 milyon Euro olarak gösterilen Nicola Zalewski'nin Roma ile sözleşmesi gelecek yıl sona eriyor.

2021 yılından bu yana Roma'nın A takımında forma giyen Zalewski, İtalyan ekibinde çıktığı 109 maçta 2 gol attı ve 7 asist yaptı. 

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 22
  • Abdullah Aydın 4 gün önce Şikayet Et
    Bu kafayla çok gider gelirsiniz keremin bir yılda attığı ve attırdığı gölü ömrü boyunca yapamayan futbolculara iki katı para vermek için Avrupa takımlarının kapısında yatın.
    Cevapla
  • Sakaryalı 4 gün önce Şikayet Et
    Bırakın şu ukala kulüp ve topcuyu başka futbol cubyok sanki buna Avrupa da en fazla verecekleri para 500 bin avro yu geçmez para sokakta bulmuyorsunuz madem lazım dı Kerem i neden sattınız böyle beceriksizlik olmaz
    Cevapla
  • Aslan 4 gün önce Şikayet Et
    Fenerbahce her transferinize taş koyuyor,morinho aramiş sakin gelme demiş diyorlar, birde bu kadar ısrar nedendir, 3 milyonluk bir topcu deil,roma gondercem diye ugraşiyor..gerek yok böyle saçma transferlere
    Cevapla
  • katibb 4 gün önce Şikayet Et
    gs için transfer dönemi oshimen geldiğinde zaten kapandı. bu haberlerin herhangi bir doğruluğu yok.. eldeki mevcut ile devam edilecek.. bu hikayenin sonu önce okan sonra dursunun gidişi ile noktalanacak. daha süper kupa maçında bike okan hocanın yüzünü gören bu sezonun çokta iyi olmayacağını belli etmişti.
    Cevapla
  • Ahmet 5 gün önce Şikayet Et
    Değerli yöneticiler çıkın gelinya beceremediniz 3 aydır gidip geliyorsunuz uçak biletlerine yazık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle