Galatasaray'dan 7 futbolcu için karar!

Galatasaray, maaşları yeni transferlerin gerisinde kalan futbolculara iyileştirme yapmaya hazırlanıyor. Sarı-kırmızılıların iki futbolcusuna ise ciddi bir zam yapacağı belirtildi.

GİRİŞ 09.09.2024 13:17 GÜNCELLEME 09.09.2024 13:23
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Galatasaray, 2 sezondur takımın kazandığı şampiyonluklarda payı olan futbolcuların maaşında iyileştirmeye gitmeye hazırlanıyor.

Galatasaray, transfer döneminin kapanmasının ardından 7 futbolcunun maaşına zam yapacak.

Sarı-kırmızılıların kısa süre içerisidne Barış Alper Yılmaz, Abdülkerim Bardakcı, Nelsson, Kaan Ayhan, Kerem Demirbay, Berkan Kutlu ve Yunus Akgün ile masaya oturması bekleniyor.

Galatasaray'ın Barış Alper Yılmaz ve Abdülkerim Bardakcı'nın maaşında yüklü bir iyileştirmeye gideceği ve 2 futbolcununda yıllık ücretlerini yaklaşık 70 milyon liraya çıkaracağı belirtildi.

Galatasaray'da yönetimin bu hamleyle birlikte özellikle yerli futbolcuların motivasyonunu yukarıya çekmeyi planladığı ifade edildi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 6
  • Misafir 6 gün önce Şikayet Et
    Bu kalaslara değil 70, 7 milyon bile israftır
    Cevapla
  • Konyalı 1 hafta önce Şikayet Et
    Abdulkadir bardakcıya o para degmez
    Cevapla
  • Doğrucu 1 hafta önce Şikayet Et
    Tüm sosyal medyaya bakın Türkiye futbolcular için Vergi cennetidir %15 vergi Oh ne ala memleket gariban'dan %35 vergi kes zengin futbolcudan %15 vergi kesin bu Adalet mi soruyorum yetkililere
    Cevapla
  • Gsli 1 hafta önce Şikayet Et
    Abdülkerim yerine Metehan oynamalı, Abdülkerim çok yavaş zam hak eden bir oyunu yok. Keza baris da çok top kaybediyor.
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    nerden geliyo bu pralar
    Cevapla
  • kemal 6 gün önce Şikayet Et
    sen ben veriyoruz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle