Sürpriz iddia! Galatasaray istiyordu Fenerbahçe bitirdi!

Fenerbahçe'nin Galatasaray'ın da devrede olduğu Juventuslu Filip Kostic için İtalyan ekibiyle anlaşma sağladığı iddia edildi.

GİRİŞ 08.09.2024 15:48 GÜNCELLEME 08.09.2024 20:43
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Galatasaray'la adı anılan Juventus'un sol kanat oyuncusu Filip Kostic'e Fenerbahçe'nin de talip olduğu ileri sürüldü.

Filip Kostic kimdir? Filip Kostic piyasa değeri ne kadar, kaç yaşında?Filip Kostic kimdir? Filip Kostic piyasa değeri ne kadar, kaç yaşında?

İtalyah gazeteci Nicolo Schira'nın haberine göre; sarı lacivertliler Kostic'in transferi için yarışta önde olan taraf.

Haberde Fenerbahçeli yetkililerin, Sırp futbolcunun menajeri Alessandro Lucci ile temas kurduğu ve bu sabah yapılan görüşmelerin olumlu geçtiği belirtildi.



SATIN ALMA OPSİYONLU KİRALAMA TEKLİFİ

Fenerbahçe'nin Juventus'a kiralama ve satın alma opsiyonu içeren bir teklifte bulunduğu, İtalyan takımının da bu teklife sıcak baktığı ifade edildi.

Kostic'in ise karar vermeden önce sarı lacivertli takımın teknik direktörü Jose Mourinho ile görüşeceği kaydedildi.



"FENERBAHÇE ANLAŞTI" İDDİASI

Sport Digitale'den Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre, Fenerbahçe, Sırp futbolcunun transferi için Juventus ile anlaşma sağladı.

31 yaşındaki kanat oyuncusu Kostic, geçen sezon 33 müsabakada 2 bin 107 dakika süre aldı. Yaptığı 4 asistle takımına katkı sağladı.

Güncel piyasa değeri 6.5 milyon euro olarak gösterilen Filip Kostic'in kulübü Juventus ile sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor.



AVRUPA'DA OYNAYAMAYACAK

Avrupa Ligi kadrosunu UEFA'ya bildiren Fenerbahçe de deneyimli futbolcuyu bir sonraki tura kadar bu kupada oynatamayacak.

Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe, yaz transferinde kadrosuna 7 takviye yaptı.

Sarı-lacivertliler Youssef En-Nesyri, Çağlar Söyüncü, Allan Saint-Maximin, Oğuz Aydın, Sofyan Amrabat, Levent Mercan ve Cenk Tosun transferlerini daha önce duyurdu.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 19
  • nitekim 1 hafta önce Şikayet Et
    hiç biri almasın sakat oyuncu yazık bu ülkenin parasına
    Cevapla
  • Kültigin 1 hafta önce Şikayet Et
    Hayırlı olsun
    Cevapla
  • zamaneci 1 hafta önce Şikayet Et
    daha da büyügü yok mu seneyede kullanırsınız...
    Cevapla
  • Nef'i 1 hafta önce Şikayet Et
    İyi bir oyuncu olsa da bu bölgeye transfer yerine iyi bir solbek veya gelecekte iyi bir bedelle satılabilecek genç bir ofansif oyuncu almak daha mantıklı olabilirdi. Bu transfer Oğuz'un ve Cengiz'in fırma süresini daha da azaltarak oyuncuları değersizleştirir.
    Cevapla
  • Marmara Kazım 1 hafta önce Şikayet Et
    Kostiç müzmin sakat.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle