'Karaborsa bilet' ve Erden Timur için flaş sözler: Güya ben göndermişim

Galatasaray Kulübü Genel Sekreteri Eray Yazgan, 'karaborsa bilet' ve Erden Timur ile ilgili iddialara cevap verdi.

GİRİŞ 03.09.2024 13:06 GÜNCELLEME 03.09.2024 13:32
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Galatasaray Kulübü Genel Sekreteri Eray Yazgan, 'karaborsa bilet satıldığı' iddialarına yanıt verdi. Konuya ilişkin, basın mensuplarına açıklama yapan Yazgan, "1985'ten beri Galatasaray'ın içerisindeyim. Fatih Altaylı, üç gün boyunca yayında "Genel Sekreter E.Y." dedi. E.Y. ne demek? Bunu kendisine açıkça yazılı olarak sordum ve cevap da verdim" ifadelerini kullandı.

Galatasaray Kulübü Genel Sekreteri Eray Yazgan, Derin Futbol'a yaptığı açıklamada 'karaborsa bilet' iddialarına yanıt verdi.

Sarı-kırmızılı kulübün eski yönetici Fatih Altaylı'nın iddiaları hakkında konuşan Eray Yazgan, "1985'ten beri Galatasaray'ın içerisindeyim. Fatih Altaylı, üç gün boyunca yayında "Genel Sekreter E.Y." dedi. E.Y. ne demek? Bunu kendisine açıkça yazılı olarak sordum ve cevap da verdim. Bana "işsiz güçsüz" dedi. Oysa 1994 yılından beri sigortalıyım. Reklam işlerinde çalıştım, kendi şirketimi kurdum. 2012 yılında açık hava reklamcılığı ve açık hava mecraları üzerine şirket kurdum. Stat önünde yer alan açık hava reklamlarıyla ilgim olduğu söyleniyor. Ancak bu reklam anlaşmalarının tamamı, eski başkanımız Burak Elmas döneminde yapıldı. Bir buçuk yıl önce, B... adlı aracımı 5.20'ye biniyordum. Yani arabamı bir buçuk yıl önce aldım. Şoför meselesine gelince; şoförüm 8 yıldır benimle birlikte çalışıyor ve 8 yıldır bordrolu olarak görev yapıyor. Şirketlerimin cirosu 150 milyon lira. 30 Haziran 2021'de, eşimin aldığı ev 2 milyon dolar değerindeydi. O günden bugüne gayrimenkul almadım" ifadelerini kullandı.

"ERDEN TİMUR İLE SIKINTIMIZ YOK"

Erden Timur ile ilgili konuşan Eray Yazgan, "Erden Timur konusuna gelirsek; kendisiyle hiçbir sıkıntımız yok. Bazı dedikodular var; güya onu ben göndermişim ya da ayrılmasına ben sebep olmuşum. Bu doğru değil, kendisiyle düzenli olarak konuşuyoruz. Ayrılırken bana teşekkür etti. Kendisi de açıkça "Eray Abi ile hiçbir sıkıntımız yok" dedi. Peki, ne olabilir? Neden böyle söylentiler çıkıyor?" dedi.

"GALATASARAY'IN PARASINI BOŞA HARCAMAM"

Eray Yazgan son olarak, "Yapılanlar ve söylenenler asla kabul edilemez. Ben Galatasaraylıyım ve Galatasaray'ın değerlerini en iyi bilenlerden biriyim. Sabah 08:10'da kulübe gelir, akşam çıkarken tüm ışıkları kapatırım. Bu kulübün bir lirasını bile boşa harcamam, harcatmam. Elektriğinden suyuna kadar her şeye dikkat ederim" açıklamasını yaptı.

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • Hakkaniyetmi 1 hafta önce Şikayet Et
    G.saray in içini boşaltma operasyonu. Osimyen hangi parayla alindi.
    Cevapla
  • istanbul 1 hafta önce Şikayet Et
    Fb lilik tarafgirliliği ile konuştuğun açık.
    Cevapla
  • Yılmaz 1 hafta önce Şikayet Et
    Nerde bir katakulli varsa hep gs nin adı geçiyor ilginç.
    Cevapla
  • Doğrusu bu 1 hafta önce Şikayet Et
    Allah Allah bizde nerede bir katakulli varsa fenevin adının geçtiğini söylüyoruz. 2011 şikesi mesela,aziz yıldırım ın şike yaptıysam fenev için yaptım sözleri falan falan. Aç fenev tarihi oku öğrenirsin.
    Cevapla
  • derviş 1 hafta önce Şikayet Et
    Altaylı'nın amacı reise uzak durmayan yönetimleri alaşağı etmek. Yalan zaten ona yapışmış bir özellik, elindeki medya avantajıyla kaoslar çıkartıp, futbol üzerinden hükümete zarar vermek tek amacı. Kısacası dikkate alınacak bir kişilik değil, sallayın gitsin....
    Cevapla
  • tahsin 1 hafta önce Şikayet Et
    Şu altaylı ile muhatap olmayın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle