Okan Buruk'tan Jose Mourinho'nun sözlerine flaş cevap

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun açıklamalarına cevap verdi.

Okan Buruk'tan Jose Mourinho'nun sözlerine flaş cevap
Okan Buruk'tan Jose Mourinho'nun sözlerine flaş cevap
GİRİŞ 03.09.2024 10:15 GÜNCELLEME 03.09.2024 10:27
Bu Habere 49 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Alanyaspor ile oynadıkları Süper Lig maçı sonrası "Türkiye'de sadece Galatasaray kart görmüyor" ifadelerini kullanmıştı.

Portekizli teknik adam daha önce de "Emin olduğum bir şey var ki Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, kart görmeden sahaya 4 metre girebiliyor. Ancak ben 1 metre bile kart görmeden giremiyorum. Galatasaraylı bir futbolcu başka bir oyuncunun suratına yumruk atıp kart görmeyebiliyor. İlk haftada bunu öğrendim." sözlerini sarf etmişti.



Okan Buruk, Portekizli teknik adamın bu çıkışlarına cevap verdi.

"MOURİNHO'NUN OLTASINA GELMEM"

TV100'e konu ile ilgili açıklama yapan tecrübeli teknik adam, "Jose Mourinho’yu çok iyi tanıyorum ve demeçleriyle ne yapmak istediğini anlıyorum. Chelsea’de, Real Madrid’de ve Roma’da ne yaptıysa onu yapmak istiyor. En güçlü gördüğü rakibe karşı psikolojik savaş başlatıp ekstra baskı oluşturmaya çalışıyor. Ben Mourinho’nun oltasına gelmem" ifadelerini kullandı.

"6. HAFTADA HASRET GİDERİRİZ"

"Ona gerekmedikçe cevap vermeyeceğim" diyerek sözlerine devam eden Okan Buruk, "Herkes kendi takımıyla ilgilensin, bu herkes için daha iyi. Birbirimizi çok özlediysek 6. haftada hasret gideririz." dedi. 

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 49
  • Md1983 1 hafta önce Şikayet Et
    Bende sana diyorum onuncu haftayı göremezsin okan efendi
    Cevapla
  • Türkiye 1 hafta önce Şikayet Et
    Yanlış birşey mi söyledi sahanın içine girdi yardımcı hakem vardı ses çıkmadı doğruya doğru demek mertlik tır delikanlılıktır taraftar olmak ayrı doğru olanı belirtmek ayrı dürüstlük hepimize lazım
    Cevapla
  • Orhan Kaptan 1 hafta önce Şikayet Et
    FB ile GS macmi yapti durup dururken bu grekersiz aciklama niye simdiden insanlari geriyor kendini hazirliyor fener macina ortami geriyor baskada bir sey deyil
    Cevapla
  • HÜSEYİN 1 hafta önce Şikayet Et
    sorulan soruya cevap vermiş- hepsi bu
    Cevapla
  • Fiko 1 hafta önce Şikayet Et
    Bence fb başkanı ve hocasının bu ve benzeri algı ve polemik amaçlayan sözlerine hiçbir şekilde cevap verilmemeli muhatap alınmamalı. Amaçları zaten belli. ( Ama bu sözler birkaç defa tekrarlanır ise gs takımının malzemecisi veya antrenman tesislerinin bekçisi cevap verebilir. Yoksa değmez )
    Cevapla
  • elestiri 1 hafta önce Şikayet Et
    aaa gsye elendiniz diyen arkadaslar siz nerlerdesiniz ne yapiosunuz bilen varmi fenerbahcenin nerde oldugunu 10 yildir biz goremiyoruzda
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle