Okan Buruk için flaş istifa sözleri!

Ünlü yorumcu Nihat Kahveci, Galatasaray'ın Adana Demirspor galibiyeti sonrası Okan Buruk için çarpıcı ifadeler kullandı. Nihat Kahveci, "Okan Buruk'un yerinde olsam görevi bırakırım" dedi.

Okan Buruk için flaş istifa sözleri!
Okan Buruk için flaş istifa sözleri!
GİRİŞ 01.09.2024 11:53 GÜNCELLEME 01.09.2024 11:53
Bu Habere 101 Yorum Yapılmış

Nihat Kahveci, Galatasaray'ın Adana Demirspor deplasmanındaki 5-1'lik galibiyetini değerlendirdi. Kahveci, Okan Buruk için flaş sözler sarf etti.

Mertens'in performansını öven Kahveci, Kontraspor'da yaptığı açıklamada "Bu kadar kaostan sonra 5 gol atıp kazanmak krizi çözmez ama galibiyet önemlidir" dedi.

Öte yandan Nihat Kahveci, Galatasaray'ın Avrupa'da zorlanacağını iddia etti.

Icardi'nin arka adalesindeki durumun önemli olduğunu aktaran ünlü yorumcu, "Fenerbahçe maçına yetişir mi yetişmez mi belirsiz" şeklinde konuştu.

"Metehan Baltacı'nın oynaması benim için sürpriz oldu" diyen Kahveci, "Geçen sezon Eyüpspor'da ciddi süre aldı. Çabukluk, defans arkasına atılan topları kesme konularını düşündüğümde bir hatasında yanarsın. Nelsson'u, Abdülkerim'i kesecek bir performansı görmedim. Bu maçı kaldırdı ama Metahan'dan Davinson Sanchez çıkmaz" ifadelerini kullandı.

Okan Buruk'un Young Boys maçı sonrası bir kesim tarafından istifaya davet edildiğini gördüğünü söyleyen Nihat Kahveci konuyla ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.

"OKAN BURUK'UN YERİNDE OLSAM GÖREVİ BIRAKIRIM"

Kahveci, "Young Boys maçı sonrası camia ve taraftarın bazı tepkileri bana fazla geliyor. Yönetim ve Okan Buruk istifa etsin diyenler görüyorum. Ben Okan Buruk'un yerinde olsaydım ve bu tepkileri duysaydım ben bırakırım görevimi. Zirvede bırakır giderdim" sözlerini sarf etti.

Ünlü yorumcu, Okan Buruk'la ilgili sözlerini şöyle tamamladı:

"Bu şekilde bu ülkede nasıl hocalık yapacaksın? Bu kadar kolay mı kredisi bitiyor. Fatih Terim'i bulduk deniliyordu. Beni üzen bu."

Jelert'in 9 milyon euroluk bir futbolcu olmadığını aktaran Kahveci, "Leo Dubois, Jelert'ten iyi topçu. 9 milyon euro bonservis verdiler yollayamazlar ama Jelert'i yollarım. Dubois'yı tutardım. Bana söyleyin ne özelliği var? Şu ana kadar ben bir özelliğini göremedim. Bana göre büyük bir başarısızlık" ifadelerini kullandı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 101
  • menjcemilşimşek 1 hafta önce Şikayet Et
    nihat sen beşiktaşla barıştın mı yorum yapacaksan teknik konularda yorum yap trübüne oynama sana ne okan ın yerinde olmak adam gibi yorum yap istersen mümkünse beşiktaş a yorumu yap
    Cevapla
  • Nerede? 1 hafta önce Şikayet Et
    GS ligde torpilli iyi olabilir, ama Avrupa'da bir facia. Young boys Avrupa'da 3. Sınıf bir takım. Nerede eski GS?
    Cevapla
  • Ali 1 hafta önce Şikayet Et
    Nihat Kahveci kim Allah aşkına futbol bilmez herkes işine baksın Galatasaraya zarar verme
    Cevapla
  • nitekim 1 hafta önce Şikayet Et
    yönetim istifa etmeli çok başarısız bir yönetim var
    Cevapla
  • Vaybehh 1 hafta önce Şikayet Et
    Eee hocam tamam okan hocam istifa etti yerine gelecek hocam ben bu topçuları transfer etmedim elden gelen bu derse ne olacak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle