Mauro Icardi korkuttu! Maçı yarıda bıraktı

Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi, sarı kırmızılı takımın Adana Demirspor ile oynadığı maçta sakatlanarak oyundan çıktı.

Mauro Icardi korkuttu! Maçı yarıda bıraktı
Mauro Icardi korkuttu! Maçı yarıda bıraktı
GİRİŞ 31.08.2024 22:23 GÜNCELLEME 31.08.2024 22:59
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında Adana Demirspor'a konuk olan Galatasaray'da sakatlık geçiren Mauro Icardi maça devam edemedi.

19. dakikada Barış Alper Yılmaz'a pas verirken bir sakatlık geçiren Mauro Icardi yerde kaldı. Sağlık görevlilerinin müdahale ettiği Icardi, kasığını tutarak ve sekerek sahadan ayrıldı.

24. dakikada çıkan Arjantinli golcünün yerine Michy Batshuayi oyuna dahil oldu.

Galatasaray'dan yapılan açıklamada, "Futbolcumuz Mauro Icardi, Adana Demirspor maçının ilk yarısında bir pozisyonda zorlama sonrası sağ arka adalesinde yaşadığı sorun nedeniyle oyundan çıkmıştır. Futbolcumuzun durumu yapılacak detaylı tetkikler sonrasında belli olacaktır." ifadelerine yer verildi.

Seyfullah KAYGUSUZ Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah KAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Doktor 2 hafta önce Şikayet Et
    İnşaallah futbol hayatı biter
    Cevapla
  • MuhammedAli 2 hafta önce Şikayet Et
    penalti olmazsa gol atamaz
    Cevapla
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    Adamın fiziği hazır değilki demekki sahada yattığı gibi antremandada yatıyor
    Cevapla